Michal Kvasnica
10. května 2022 • 15:38

Hapal je po dalším jednání opět blíž Baníku. Co opavský talent?

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle informací iSport.cz v úterý Pavel Hapal opět jednal s vrcholným managementem Baníku. Tentokrát bez asistenta Radoslava Kováče, jenž se ještě v neděli sešel s majitelem druholigové Dukly Bohumilem Pauknerem, ale zato s agentem Romanem Brulíkem. Vše spěje k dohodě, už během úterka by kontrakt mohl být podepsán.



Definitivně to tedy znamená, že Pavel Vrba se novým koučem FCB nyní nestane. Je velmi pravděpodobné, že trenérské duo H+K bude ve středu večer ve skyboxu na vítkovickém stadionu sledovat atraktivní duel se Slavií, aby tým vidělo na vlastní oči.

Minimálně Pavel Hapal si zápas určitě ujít nenechá. Z Olomouce, kde žije, to má oproti Kováčově Praze do Ostravy jen hodinu.

Úterního jednání se měl zúčastnit i agent Roman Brulík, mezi jehož klienty patří z kádru Slezanů bek Jan Juroška a záložník Dominik Janošek (hostuje z Plzně). A podle Opavského deníku dost možná brzy i jednadvacetiletý středopolař Opavy Denis Darmovzal.

Šikovného fotbalistu a autora sedmi druholigových branek z této sezony má na radaru více celků z FORTUNA:LIGY, server iSport.cz už dříve referoval o zájmu Mladé Boleslavi, kde se zalíbil sportovnímu manažerovi Františku Myslivečkovi.

LIGA NARUBY: konečně vysvobození pro Vrbu, cesta za Limbou je volná
Video se připravuje ...

V pátek Darmovzal nádhernou ranou do šibenice rozhodl o televizní výhře 2:1 na půdě Sparty B, což rovněž vzbudilo velký ohlas.

„Zatím o něm s Baníkem vůbec nejednáme. Zájem navíc registrujeme z více ligových klubů. Dohodli jsme se s hráčem, že to do konce sezony nebudeme řešit. Opava má pořád šanci na postup, na to se teď Denis soustředí. Případný postup by i v jeho rozhodování o budoucnosti mohl leccos změnit,“ odpověděl Brulík, který na Bazalech pomáhá i s organizací oslav 100 let od založení. Včetně Expa či výročního utkání se skotským Celticem (13. července).

Darmovzalovi dopřál první zkušenost s elitní soutěží v minulém ročníku – stejně jako několika dalším mladým odchovancům – trenér Kováč, takže do neznáma by nešel. Z SFC se dobře znají.

Až ve F:NL pod Romanem Westem však v profesionálním fotbale pořádně prorazil. I co se týče čísel.

Brulík pomáhal Hapalovi se smlouvou už na jaře 2018 při jednání se Spartou, oba pojí dlouholeté přátelství. Platí to i pro Kováče.

Všichni tři spolu například letos v lednu vyrazili na jih Španělska, v teple spojili příjemné s užitečným. V tu dobu tam na soustředění pobývali Letenští s Pardubicemi.

FC Baník Ostrava Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud