8. června 2022 • 19:35

Hübschman pokračuje v Jablonci, prodloužil o další rok: Kancelář počká

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán jabloneckých fotbalistů Tomáš Hübschman ani ve 40 letech nekončí s kariérou. Bývalý reprezentační záložník se severočeským prvoligovým klubem prodloužil smlouvu o další rok do 30. června 2023. Jablonečtí o tom informovali na svých internetových stránkách.



„Jsem rád, že to dopadlo tak, že můžu být pořád v kabině, pokračovat na hřišti a mít to ve svých nohách. Samozřejmě kanceláře jsou pěkné, ale furt mě to táhne do kabiny,“ uvedl Hübschman, který je členem Klubu legend české ligy pro hráče a trenéry s 300 a více zápasy v nejvyšší soutěži. Aktuálně má na kontě 316 utkání, pět branek a osm asistencí.

Těší se na spolupráci s novým jabloneckým trenérem Davidem Horejšem. „Byl jsem s ním v kontaktu a cítím z něj, že chce, abych pokračoval v kabině i na hřišti. To byl jeden z rozhodujících momentů. A samozřejmě zájem klubu a můj osobní pocit,“ řekl Hübschman.

Bývalý defenzivní středopolař pražské Sparty nebo Šachtaru Doněck je druhým nejstarším aktivním fotbalistou v české lize po Josefu Jindřiškovi z Bohemians 1905, kterému je jednačtyřicet.

Jablonec prodloužení jeho kontraktu prezentoval hezkým videem, které Hübschman výmluvně zakončil slovy: „V kabině to ještě bude lepší než v kanceláři, ta počká.“

FK Jablonec Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud