Michal Koštuřík
Premium
22. prosince 2022 • 12:45

Zlín řeší útočníky pro Vrbu. Čeká na Kozáka, zkouší i Juliše a Pulkraba

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kudy chce nový kouč Pavel Vrba přivést Zlín k záchraně nejvyšší soutěže? Přes schopného útočníka, klasickou devítku. Klub ho intenzivně hledá. Vzývaný comeback Tomáše Poznara z polské Termaliky padl, stejně jako příchod Ondřeje Šašinky. Ten zůstane do konce sezony ve Slovácku. Na forhontě je stále jeho spoluhráč Libor Kozák, podle informací iSport.cz jsou ve hře další zajímavá jména – Matěj Pulkrab z německého Sandhausenu a sparťan Lukáš Juliš.



Když se Vrba brzy po ukončení neplodného angažmá v Baníku překvapivě dohodl na smlouvě se Zlínem, přál si doplnit kádr o dva tři hráče do užší rotace. „Nechci udělat chybu a chtít vyměnit celý kádr. To je nesmysl. Ale určitě chci mužstvo posílit. Mám slíbeno, že se na tom bude pracovat. Měli by to být fotbalisté, kteří už mají něco za sebou a pomůžou nám. Takoví, aby byli okamžitě schopni naskočit do užší šestnáctky,“ prohlásil nástupce Jana Jelínka, jenž přijal výzvu od předposledního celku FORTUNA:LIGY.

Klub zatím žádnou posilu neoznámil. Do Mladé Boleslavi naopak po skončení smlouvy přestoupil třígólový Lamin Jawo. Od Středočechů obdržel lepší výplatu. „Dostal od nás solidní nabídku, ale táhlo ho to do zahraničí anebo blíž ku Praze,“ upřesnil generální manažer FC Trinity Zdeněk Grygera. Gambijského

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud