27. ledna 2023 • 16:17

Králem střelců se stane plzeňský bombarďák Chorý, Viktoria ale titul neobhájí

Autor: ktp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už jen hodiny zbývají do startu jarní části nejvyšší fotbalové soutěže. A začne se pěkně zostra. Vedoucí Plzeň přivítá před bouřící Doosan Arenou Hradec Králové, vicemistři ze Slavie se představí v domácím prostředí proti posílenému Jablonci a třetí Sparta zavítá na horkou půdu tabulkových sousedů z Olomouce. „Standardně se věří týmům z velké trojky. Ať hrají s kýmkoliv, jde drtivá většina sázek na vítězství Viktorie a obou pražských S,“ přibližuje rozložení sil před úvodním jarním kolem hlavní bookmaker společnosti Betano Jakub Vilikus.



Také v tipech na celkové vítězství v nejvyšší soutěži logicky vedou týmy z popředí tabulky. „Přestože Slavia bude začínat jaro s dvoubodovým mankem na vedoucí Plzeň, je v očích sázkařů jednoznačným favoritem. Na titul pro sešívané jde 65% všech sázek. Více než obhájcům z Plzně se věří také sparťanům, týmu trenéra Priskeho dává šance na zisk mistrovské koruny dvacet procent tipérů. Jen zhruba desetina věří v obhajobu titulu Viktorie,“ konstatuje Vilikus.

Pokud jde ale o tipy na nejlepšího střelce soutěže, tady by neměl úspěch západočeský klub minout. Pro tipéry nejsou favority slávisté Tecl či Van Buren, nýbrž snajpr ligového lídra Tomáš Chorý. „Plzeňský útočník je s kurzem 7 pro fanoušky poměrně jasnou volbou, naopak na vedoucího jedenáctigólového Jakuba Řezníčka jde jen minimum sázek,“ uzavírá zajímavosti před prvním ligovým víkendem roku 2023 Vilikus.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud