Jan Podroužek
Premium
17. března 2023 • 04:40

(Ne)nahraditelný mistr dvou pozic. Může Slavia vyřešit odchod Olayinky?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gól Interu Milán, taky Leverkusenu, z čehož si odnesl rozkopnutý nos, mraky vyhraných soubojů, naběhaných maratonů... Tenhle a mnohem širší odkaz ve Slavii Peter Olayinka po svém letním odchodu zanechá. „Sešívaní“ mezitím shánějí jeho klon, největší úskalí spočívá v tom najít někoho s podobnými vůdčími schopnostmi.



Snad každý se těší na léto, na teplo, koupání, sladký život se zmrzlinou v ruce... V Edenu ne. Protože až proběhne slunovrat, pár dní nato zmizí ze Slavie jeden z jejích nejdůležitějších hráčů posledních let – Peter Olayinka.

V klubu kolem toho bylo chvíli zle. Z Olayinky se stal málem vyvrhel, že si pokoutně na přelomu prosince a ledna domluvil budoucí přestup v Bělehradě do Crvene Zvezdy. Předsedu Jaroslava Tvrdíka nejvíc dopálila zveřejněná fotka hráče s novým dresem...

Olayinka se vyfotil v dresu Zvezdy a namíchl bosse: Bylo ve hře vyřazení z kádru Slavie?
Video se připravuje ...

Hlavy pak ale vychladly, nemělo smysl se zlobit, že hráč s nákladnou smlouvou chce ještě do zahraničí, kde mu jeho představy splní, zatímco vedení červenobílých těžko.

A vychladly určitě i proto, že „sešívaní“ vědí, jaký poklad v Olayinkovi pořád ještě mají. A že stojí za to ho na jaře v boji o titul vytěžit do poslední kapky potu. Zatím se to úplně potvrzuje.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud