24. dubna 2023 • 12:30

TOP 100 fotbalistů v lize: Jankto výš než Tecl, boduje i devítka s bříškem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    POŘADÍ NA 79. - 100. MÍSTĚ | Kdo nejlepší běhá ve FORTUNA:LIZE? V tradiční anketě vybíralo elitní fotbalisty třicet fotbalových osobností včetně většiny ligových trenérů i reprezentačního kouče Jaroslava Šilhavého. V první dvacítce pořadí je i Jakub Jankto, který během hostování ve Spartě poutá pozornost především mimofotbalovými záležitostmi, či slávistický oblíbenec Stanislav Tecl. Největší zastoupení ale mají, možná překvapivě, Pardubice. 

  • Jak vznikl žebříček

    V hledání aktuálně nejlepšího hráče FORTUNA:LIGY pomohli Sport Magazínu trenéři týmů nejvyšší soutěže, reprezentačního úseku a další fotbaloví odborníci. Dohromady 30 porotců, každý sestavil vlastní žebříček hráčů od 1. do 30. místa. S tím, že nejlepší obdržel 30 bodů a každý další vždy o bod míň, 30. místo bylo ohodnoceno bodem.

    Také bodovali

    101. Karel POJEZNÝ, Muhamed TIJANI (oba Ostrava) a Daniel TRUBAČ (Teplice) 3 body,

    104. Jakub PEŠEK (Sparta), Martin POSPÍŠIL (Olomouc) a Martin DOSTÁL (Bohemians) 2 body,

    107. Theodor GEBRE SELASSIE (Liberec), Jan KALABIŠKA (Slovácko), Matěj ŠÍN (Ostrava), Benjamin ČOLIČ (Č. Budějovice) a Matěj RYNEŠ (Hradec Králové) 1 bod

     

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud