3. července 2023 • 17:45

Nový majitel Plzně: Miliardář to není. Cílem je udržitelnost, co posily?

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna z nejdelších ság v historii českého fotbalu je u konce. Dlouhé hledání nového majitele FC Viktoria Plzeň dospělo ke zdárnému konci z pohledu dosavadního vlastníka Adolfa Šádka. Ten pro klub našel nového investora, zároveň v klubu zůstane jako šéf s rozhodovacími pravomocemi. Jak dlouho to ale bude, když je Šádek v klubu menšinovým vlastníkem - a jak bude fungovat spolupráce ve vedení?



Podrobněji jsme si s redaktorem deníku Sport Jonášem Bartošem v novém díle Dloubáku probrali i to, jaké má Martin Dellenbach plány s Plzní. Viktoria má být na vrcholu pyramidy „jeho“ klubů, nicméně by rozpočtem měla směřovat k tomu, aby se uživila sama, tedy směřovala k udržitelnosti. A žádné velké sumy za posily, nýbrž spíš práce s mládeží, na kterou by měl nově dohlížet i jeden z největších guru českého fotbalu Jan Říčka.

Tomu všemu a celé řadě dalších témat se věnuje nový díl Dloubáku na iSport.cz s Jonášem Bartošem a Martinem Vaitem. Dloubák je pořad a podcast iSport.cz o nejzajímavějších a nejdůležitějších událostech v českém i světovém fotbale a jeho zákulisí. Zasvěceně, v souvislostech, s nadhledem. S redaktory Sportu i odborníky z fotbalového prostředí. Všechny díly Dloubáku najdete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích i YouTube deníku Sport.

0:00 Jak se upekl obchod s novým majitelem Plzně? Co rozhodlo ve prospěch Dellenbachova konsorcia?
10:43 Jaké jsou Dellenbachovy představy s klubem a musel Šádek slevit?
17:38 Co přestupy a pozice Koubka?

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
4

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud