5. září 2023 • 11:30

Jedlička zpátky v Ďolíčku. Bohemians a Plzeň řeší formu transferu

Autor: vmn, mik
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na jarním hostování v Bohemians zářil a byl jedním ze strůjců postupu klokanů do evropské kvalifikace. Jenže po návratu do Štruncových sadů přes Jindřicha Staňka do branky Viktorie nejel vlak. A tak se Martin Jedlička vrátil tam, kde se mu dařilo. V Ďolíčku se zatím zapojil do tréninku a oba kluby řeší formu přesunu.



25letý Martin Jedlička se v úterý znovu připojil k Bohemians, vršovický klub to oznámil na sociálních sítích. Bratr brněnského kanonýra Jakuba Řezníčka zatím má svolení se zelenobílými trénovat, formu jeho působení v Praze oba kluby aktuálně řeší, nejpravděpodobnější formou je roční hostování. Na dotažení přesunu je čas do pátku, kdy ve Fortuna lize končí přestupové okno.

Jedlička to v Ďolíčku velmi dobře zná. Hostoval tam už na jaře minulé sezony, v brance si rychle získal pozici jedničky před Romanem Valešem a byl jedním ze strůjců postupu do kvalifikace Evropské konferenční ligy.

Tu ale sledoval většinou pouze z lavičky Viktorie Plzeň. V aktuální sezoně má odchytaný jediný zápas – odvetu na Maltě, kde vychytal vítězství 2:0. Jinak se přes Jindřicha Staňka do branky nedostal. A protože Plzeňští zřejmě reprezentačního gólmana v končícím přestupovém období neprodají, hledal Adolf Šádek Jedličkovi znovu zápasové vytížení. Zájem měly i Pardubice, které řeší zdravotní problémy Antonína Kinského. 

Na druhé vršovické štaci ale čeká Jedličku širší konkurence, kromě Romana Valeše a Lukáše Soukupa k Botiči přišel i Michal Reichl, který zatím v brance nechyběl ani minutu. Na rozhodování, koho do brány, bude mít Jaroslav Veselý celou reprezentační pauzu, pak Bohemians hrají s Baníkem Ostrava.

Bohemians Praha 1905 Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud