19. prosince 2023 • 12:09

V Boleslavi se řešila Kuličova pozice. Zůstává? Na odchodu je Hoftych

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

S víkendem kolotoč FORTUNA:LIGY v mnoha klubech ještě neskončil. Horko mohlo být v pondělí v Mladé Boleslavi, kde zasedalo představenstvo klubu zejména kvůli nepodařené koncovce celého podzimu. Podle informací iSport.cz se židle zachvěla pod trenérem Markem Kuličem, který by však na pozici měl setrvat.



Z osmi posledních zápasů Mladoboleslavští zaznamenali pouze hubenou výhru 1:0 nad Pardubicemi a ztrátovou remízu s Karvinou. Vypadli z poháru v Liberci a v lize se kvůli neutěšeným výsledkům propadli na 7. místo tabulky. Na obranu Středočechů je potřeba dodat, že hráli kupříkladu proti Plzni, Slavii a ve složitých libereckých podmínkách, kde hřiště příliš trávník po zásahu Matky přírody nepřipomínalo.

„Nechci se na nic vymlouvat, ale třeba terén v Liberci byl opravdu špatný, měli jsme velmi náročný program, což taky nepomůže. Ze závěru podzimu jsme velice zklamaní. Srážela nás na podzim defenziva. Jedno čisté konto v devatenácti zápasech je málo,“ lamentoval Kulič po posledním zápase se Slováckem.

Zklamání tak s podzimem zavládlo i v klubovém vedení. Kdyby někdo před

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud