Michal Kvasnica
18. února 2024 • 04:40

Kerbr začíná úřadovat. Slávistické standardky už mají hanáckou stopu

Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šestapadesátiletý chlapík s vizáží rockera se usadil na hlavní tribuně zlínského stadionu a pozorně sledoval, co se děje pod ním. Jakože úplně pod ním. Nejen na hřišti, ale na lavičce Slavie. Milan Kerbr starší, držitel stříbrné medaile z mistrovství Evropy v roce 1996, se přijel z Olomouce podívat na syna, jak Milan mladší se sluchátkem v uchu při každé standardní situaci vylézá před střídačku a šéfuje. „Pracuje perfektně,“ chválí nového asistenta Jindřich Trpišovský.



Slávistická bilance standardních situací ve Zlíně: jeden gól inkasovaný, jeden vstřelený. Obě branky velmi podobné. Takže poloviční úspěšnost, zjednodušeně řečeno.  Nebo i v kontextu prvního jarního utkání s Jabloncem naopak progres, co se týče nebezpečnosti útočných kopů?

„Myslím si, že se Milanovo působení už začíná pozitivně projevovat. Ukázaly to oba zápasy,“ má jasno kouč Jindřich Trpišovský.

Milanem myslí asistenta Kerbra, který v jeho štábu nahradil Jaroslava Köstla. Zatímco v Olomouci měl někdejší levonohý technik kromě napojení na kabinu v agendě i standardky a roli vedoucího mužstva, v Edenu má blíž k čistě trenérskému řemeslu. A jelikož má po ruce kvalitnější materiál než v Sigmě, kde zase byli mimořádně produktivní obránci, rukopis už začíná vidět i veřejnost.

Zatím zejména díky

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
5

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud