Premium
26. března 2024 • 05:00

Bazaly letním epicentrem ligových změn. Spustí Hapal trenérské domino?

Vstoupit do diskuse
13
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bazaly jako středobod trenérského dění ve FORTUNA:LIZE v následujících měsících? Může být. Pavel Hapal v Baníku pravděpodobně pokračovat nebude. Přestože účastí v elitní šestce se mu podle informací iSport.cz aktivuje opce na prodloužení smlouvy, management už intenzivně kouká jinam. Kouč to ví, vztahy ochladly. Hapalův konec v Ostravě by mohl odšpuntovat řetězec změn. Nejvíce napříč republikou rezonuje jméno Radoslava Kováče, ale variant je spousta.



Dvanáctého října 2022 vydal Baník zprávu: „Pavel Hapal se s klubem dohodl na dvouleté smlouvě s opcí.“

Podmínkou pro její uplatnění je podle informací Sportu účast v TOP šestce v této sezoně, což se jeví jako velmi pravděpodobná varianta. Nicméně Hapal přesto podle všeho Ostravu v novém ročníku nepovede.

Server inFotbal.cz během reprezentační pauzy přišel se zprávou, že se zástupci slezského celku potkali s pardubickým trenérem Radoslavem Kováčem.

Redakční zdroje informaci potvrzují, zároveň mluví o tom, že se na Bazalech kvůli tomu zhoršila atmosféra, protože Hapalovi se meetingy s potenciálními nástupci samozřejmě nelíbí. Stejně jako se to dřív nezamlouvalo například Bohumilu Páníkovi, když lavičce FCB šéfoval a management zároveň jednal s Lubošem Kozlem, jenž ho nakonec vystřídal.

Současný kouč paradoxně cítí, že navzdory slušně se vyvíjející situaci v tabulce s dvoubodovou ztrátou na čtvrté Slovácko už nemá tak pevnou půdu pod nohama, jako měl v minulých měsících. Zejména u

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
13

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud