Jan Podroužek
20. března 2012 • 16:05

VIDEO: Amatéři z Blatnice se na návštěvě Edenu spřáhli s Klokany

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

ČESKÝ FOTBAL | Dopoledne Ďolíček, odpoledne do Edenu na ligu. Exkluzivní výlet vyhráli v soutěži Gambrinusu Kopeme za fotbal hráči Blatnice z třebíčského okresního přeboru. Nejprve z první ruky sledovali předzápasový trénink Bohemky, a pak za ní vyrazili na ligový mač do Edenu, kde hrála zápas 21. kola s Hradcem Králové (0:0).



Nevedou si špatně, v okresním přeboru Třebíčska drží čtvrtý flek. K tomu prorazili i v soutěži Gambrinusu Kopeme za fotbal a hráči Blatnice si tak mohli užít den s Bohemians 1905.

Dopoledne sledovali jejich předzápasový trénink, prohlíželi si, jak vypadá profesionální příprava před ligovým utkáním, a pak mazali jen o kousek dál do Edenu, který stejně jako Ďolíček sídlí v pražských Vršovicích.

„Kluci viděli, jak to funguje v moderním klubu. Každý si z toho odnesl určitě nevšední zážitek. Hodnotím to velmi kladně,“ říkal Jiří Trnka, místopředseda a trenér Blatnice.

V Edenu prolezli blatničtí kompletní zázemí slávistického stadionu, viděli kabiny, prošli VIP zónou, zkontrolovali si taky, o kolik je kvalitnější ligový pažit, než na jaký jsou zvyklí doma.

Návštěva Edenu fotbalisty Blatnice nadchla
Návštěva Edenu fotbalisty Blatnice nadchla

Mají to tady pěkný

„Překvapila mě hlavně velikost toho stadionu, nikdy v životě jsem to neviděl. Mají to tady moc pěkný,“ vyprávěl Radek Šabatka, pokladník klubu.

„Je to chlouba Gambrinus ligy, navíc tu hraje Bohemka, to je plus,“ přitakával útočník David Pokorný, se spoluhráči fanoušek Boheminas.

Podívejte se na návštěvu blatnických fotbalistů v Edenu
Video se připravuje ...

Pak už držela „klokanům“ palce pětatřicetičlenná parta přímo z lóže, kde je přivítal během zápasu hlasatel a na velkoplošné obrazovce na chvilku ustrnula týmová fotka ze slávistického trávníku.

Blatničtí fandové ale nakonec neviděli ani jeden gól, stoprocentně jediná kaňka na parádním dni.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud