7. října 2016 • 14:20

Luňák stihl šaška i inzultaci a rezerva Nového Bydžova nedohrála

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chybělo pár desítek sekund a mohlo být hotovo. Zápas rezervy Nového Bydžova s nováčkem z Kocbeří v královéhradecké první B třídě za stavu 2:2 spěl k dodatečnému rozstřelu o prémiový bod. Nakonec se ale nedohrál a skončil ostudou. Domácí Marek Luňák neudržel nervy a inzultoval hlavního rozhodčího Petra Jansu, když mu dal „hlavičku“. V sezoně přitom nastoupil do čtyř zápasů a viděl v nich dvě žluté a stejný počet červených karet. Za první vyloučení mu sotva vypršel trest…



Rezerva Nového Bydžova vedla o dva góly, ten druhý vstřelil právě Marek Luňák, a všechno vypadalo, že si domácí tým v klidu dokráčí pro tři body. Opak byl pravdou. Ve druhém poločase ale Kocbeře zabraly a deset minut před koncem z penalty vyrovanyl na 2:2. A atmosféra zhoustla. V nastavení pak zápas předčasně ukončil svým zkratem Luňák.

 „Marek Luňák se stal smutnou postavou zápasu. Bez ohledu na velmi problematické vystoupení zejména asistenta Pavla Fišera je to velká ostuda,“ komentoval počínání Luňáka jeho klub na internetových stránkách.

Samotný sudí uvedl do zápisu, že po úderu čelem do obličeje nebyl schopen v utkání pokračovat. Žlutou kartu viděl Luňák za to, že asistenta sudího nazval šaškem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud