14. dubna 2012 • 14:49

Fotbalisté Bohemians Praha deklasovali Třinec, na Ústí ztrácí bod

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bohemians Praha zvítězili v 23. kole druhé ligy v Třinci vysoko 4:0, když se o góly podělili obránce Drsek a útočník Škoda. Pražané si tak v tabulce upevnili druhé místo a ztrátu na vedoucí Ústí nad Labem stáhli na jediný bod. Třinec naopak dělí od sestupové 15. pozice jen skóre.



O vítězství rozhodli hosté v polovině úvodního poločasu, kdy po chybách třineckých obránců dali během jediné minuty dva laciné góly. Obdržené branky domácí mužstvo ještě víc rozhodily, hráči si kloudně nepřihráli a branku Bohemians ohrozili jednou, ale střela Marošiho ve 40. minutě zkušeného gólmana Wintera nepřekvapila.

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Hosté měli dál převahu, kontrolovali hru a dalšími dvěma góly pojistili vysoké vítězství. Škoda se v 55. minutě prosadil po Šislerově centru, čtvrt hodiny nato skóroval po sólové akci Drsek

23. kolo druhé fotbalové ligy:

Třinec - Bohemians Praha 0:4 (0:2)
Branky: 22. a 69. Drsek, 23. a 55. Škoda. Rozhodčí: Jílek - Urban, Peřina.
ŽK: Lisický, Byrtus, Eismann (všichni Třinec). Diváci: 621.

Sestavy:

Třinec: Lipčák - Lisický, Kuděla, Rehák, Byrtus - Súkenník, Maroši (80. Surynek), Matoušek, Eismann (60. Ceplák) - Hanus, Nekuda (74. Gavlák). Trenér: Grussmann.

Bohemians Praha: Winter - Flachbart, Penc, Drsek, Grznár - Dorotík (56. Hodas), Šisler, Fenyk, Janda - Škoda (84. Klán), Očovan (80. Subič).
Trenér: Jindráček.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud