18. června 2012 • 19:45

VIDEO: Trojan už stanuje před Ďolíčkem. Kvůli permanentce

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci fotbalových Bohemians 1905 sice po minulé sezoně smutnili z pádu do druhé ligy, těší se ale na návrat na historický vršovický stadion v Ďolíčku. Předprodej permanentek začíná v pondělí 25. června. Herec Ivan Trojan však už teď pro jistotu stanuje na místě - aspoň v klubové reklamě.



Ráno se protáhne, vyleze ze stanu, pozdraví se s klubovou legendou Daliborem Slezákem. A poté, co si vyčistí zuby, potká bývalého klokana Jana Morávka.

Herec Ivan Trojan, zároveň družstevník číslo 1 fanouškovského sdružení DFB, tak v reklamním klipu zve fandy Bohemians k nákupu permanentních vstupenek do Ďolíčku. Tam se klub vrací po dvouletém vyhnanství v Edenu.

„Předprodej permanentek na naší Bohemku začíná 25. června, to je na můj svátek. Já vážně nevím, na co čekáte,“ říká v klipu Trojan.

Bohemians sice na jaře spadli z první ligy, návrat do populárního Ďolíčku však dává klubu naději k obnovení fanouškovské euforie.

Předprodej vstupenek začíná v pondělí 25. června ve 13 hodin. Kvůli úpravám počítá vedení klubu, že kapacita stadionu pro druhou ligu nepřekročí šest tisíc diváků.

Bývalý trenér Bohemians Pavel Hoftych spolu s Ivanem Trojanem vzpomínají na nedávno zesnulého Lukáše Přibyla
Bývalý trenér Bohemians Pavel Hoftych spolu s Ivanem Trojanem vzpomínají na nedávno zesnulého Lukáše Přibyla

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud