14. června 2013 • 18:30

Řepka končí v Mostu! Neshodl jsem se s novým vedením, vysvětlil

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jarní funkcionářská epizoda Tomáše Řepky se po třech měsících uzavřela. Bývalý kapitán Sparty už nebude dál pokračovat v druholigovém Mostu jako sportovní manažer. Co plánuje vyhlášený fotbalový rebel do budoucna? Rád by se ještě zkusil vrátit na hřiště.



Pro řadu fanoušků to byl překvapující tah, když v půlce března se v druholigovém Mostu pochlubili novým sportovním manažerem. Spolupráce s klubem, kterému se v druhé polovině sezony podařilo odvrátit sestup, nyní končí.

„Má kariéra sportovního manažera dlouhé trvání neměla. Neshodli jsme se s novým vedením. Naše názory se nepotkávaly. Tudíž pro příští sezonu už já a trenér (Zbyněk) Busta nepokračujeme. Tím bych to ukončil a víc to nekomentoval,“ uvedl Řepka pro reflex.cz.

Sám přiznal, že by ještě rád zkusil navázat na svojí přerušenou hráčskou kariéru. Od začátku roku sehrál jediné utkání – za Most nastoupil v přípravném zápase proti divizní Souši. Kvůli sporům o kontrakt s Českými Budějovicemi, kde působil před odchodem do Mostu, však nemohl zasáhnout do žádného soutěžního utkání.

Tiskový mluvčí mosteckého klubu Vladimír Hron odmítl celou záležitost komentovat. "Nechceme dát příležitost, aby se rozjely v médiích různé fabulace. Zatím nemáme v rukou oficiální stanovisko. Jasněji bude 24. června, kdy týmu začíná příprava na příští sezonu. Až tehdy se vyjádříme ke všem změnám,“ řekl iSport.cz. Tak dlouho ale nebude nutné čekat.

Trenér Baníku Most Zbyněk Busta v rozhovoru s novým manažerem týmu Tomášem Řepkou
Trenér Baníku Most Zbyněk Busta v rozhovoru s novým manažerem týmu Tomášem Řepkou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud