8. října 2016 • 19:50

Baník zahodil penaltu i výhru. Jsem na mrtvici, hlesl vyřízený Petržela

Autor: dvo, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na jasné gólové šance Baník vedl na plné čáře, přesto musel v duelu s Táborskem (2:2) dohánět dvoubrankové manko. Což se mu podařilo a přitom si ještě Carlos de Azevedo dovolil zahodit penaltu. „Myslel jsem si, že mě raní mrtvice. Jsem víc vyčerpaný než ti hráči,“ hodnotil utkání totálně vyčerpaný kouč hostujícího celku Vlastimil Petržela.



„Měli jsme takových šancí, ty jsme neproměnili a už jsme prohrávali 0:2,“ nechápal kouč Baníku, jak jeho svěřenci naložili s vypracovanými příležitostmi. Po trháku Táborska se museli ostravští hráči činit, aby si odvezli alespoň bod. A to si ještě Baník dovolil neproměnit pokutový kop. V 62. minutě ho trestuhodně zahodil Carlos de Azevedo.

Táborsko - Baník: De Azevedo neproměnil penaltu
Video se připravuje ...

„Já jsem se nestačil ani podívat a Carlos, který nebyl určený, si ji vzal a kopal. To je strašně nedisciplinované!“ zlobil se po zápase Petržela. „Na druhou stranu klobouk dolů, že to hráči za stavu 0:2 nezabalili a hlavně, že jsem to nezabalil já, protože já z toho byl na mrtvici. Jsem víc vyčerpaný než ti hráči,“ dodal zkušený kouč.

Petržela o útočnících Baníku: Jsem z nich na mrtvici a víc vyčerpaný než oni
Video se připravuje ...

Po brankách zkušených hráčů Tomáše Zápotočného a Tomáše Mičoly nakonec Ostrava alespoň bod opravdu vybojovala a nakonec mohla po velké tutovce Karola Mondeka v posledních minutách dokonat i velký obrat, avšak slovenský útočník v zakončení selhal.

Baník po deseti odehraných kolech FNL stále nepoznal pocit porážky. Jeho bilance je šest výher a čtyři remízy. „Tým je složený na poslední chvíli. Snaží se, maká, ale venkovní zápasy se nám nedaří dotáhnout do konce. Dneska ty šance na naší straně byli a měli jsme ten zápas vyhrát,“ mrzelo Petrželu.

Baník Ostrava remizoval na hřišti Táborska 2:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud