Radek Špryňar
9. května 2021 • 13:04

Kdo nahradí Frťalu v Hradci? Řeší se Koubek, Kotal i kouč béčka Sparty

Vstoupit do diskuse
0
  • Kdo nahradí Zdenka Frťalu v Hradci Králové? Ve hře jsou Václav Kotal i Miroslav KoubekKdo nahradí Zdenka Frťalu v Hradci Králové? Ve hře jsou Václav Kotal i Miroslav KoubekFOTO: Koláž iSport.cz

    Po postupu Hradce Králové do FORTUNA:LIGY potvrdil trenér Zdenko Frťala informace portálu iSport.cz o tom, že ve východočeském klubu navzdory úspěchu z rodinných důvodů končí. „Nejsou peníze, ani lidé, kteří by změnili mé rozhodnutí. Pevně si za tím stojím, jsem přesvědčený, že dělám správnou věc,“ řekl padesátiletý kouč po vítězství nad Duklou 2:1, které znamenalo postupovou definitivu. V Hradci si užší vedení nachystalo seznam několika možných adeptů na uvolněné místo. S jedním už dokonce dalo řeč, což však nutně neznamená, že právě on je favoritem. Server iSport.cz nabízí pětici kandidátů na uvolněné místo prvoligového FC Hradec Králové.

  • Miroslav Koubek (69)

    Současné angažmá: bez práce

    Od propuštění ze služeb reprezentace na podzim roku 2018 čeká na práci. Chuť vrátit se do děje expert deníku Sport má, to se ví. S vedením klubu měl první vyloženě informativní schůzku bez radikálního závěru.

  • Jaroslav Veselý (43)

    Současné angažmá: Chrudim

    Trenérsky vystudoval vedle Ivana Haška, který si jeho přínos nemohl vynachválit. Mladý kouč nyní úspěšně cepuje Chrudim. Na jeho angažmá údajně nepanuje shoda napříč vedením. To ale nemusí být nepřekonatelná překážka. Věci se v čase vyvíjejí.

  • Václav Kotal (68)

    Současné angažmá: bez práce

    S Hradcem je historicky svázaný, hráčsky i trenérsky. Úspěšně zde působil v letech 2009-12. Po předčasném konci ve Spartě podle svých slov sedí doma a kouká na fotbal. Pro klub však prý - trochu překvapivě - není absolutní prioritou.

  • Michal Horňák (51)

    Současné angažmá: Sparta B

    Je legendou Sparty, borec s deseti tituly. V trenérské kariéře však tak výjimečný zatím není. Potřeboval by dostat hodnotnou šanci, což si v Hradci uvědomují. U áčka Sparty „dojel“ ročník 2018/19 po odvolaném Zdeňku Ščasném.

  • Pavel Šustr (46)

    Současné angažmá: Prostějov

    Trenérsky se profiluje na Moravě. Prožil si jízdu na horské dráze v Brně, před rokem a půl převzal Prostějov, s kterým atakoval nejvyšší příčky ve F:NL. I tohle jméno v kancelářích klubu mělo padnout.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud