30. října 2021 • 17:48

Příbram se dál trápí, prohrála s Třincem. Nováček rozstřílel Chrudim

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Třince ve 13. kole druhé ligy nečekaně vyhráli v Příbrami 1:0 a odpoutali se z posledního místa v tabulce. Líšeň v dlouhé přesilovce jen remizovala v Prostějově 1:1 a nevyužila šanci nejméně do neděle poskočit na druhou příčku. Ve zbylém dnešním duelu nováček z Vyškova rozstřílel Chrudim 4:1.



Třinec v předchozím průběhu druholigové sezony nezískal venku ani bod, v Příbrami ale zaskočil domácí svižným nástupem a od 16. minuty vedl po Petráňově brance. Celek od Litavky si pak vytvořil velké množství šancí, ale všechny pochytal gólman Adamuška. Příbramští, kteří v minulém ročníku sestoupili z první ligy, potvrdili nevyrovnanou formu a v tabulce jsou až na 13. místě.

Líšeň se mohla v případě vítězství posunout na druhou příčku, v Prostějově ale jen remizovala, i když hrála hodinu přesilovku po vyloučení Machynka. Brněnský celek poslal do vedení v 65. minutě Silný, v poslední minutě ale srovnal dalekonosnou ranou domácí Kopřiva.

Vyškov v domácím azylu v Drnovicích s přehledem porazil Chrudim a posunul se na deváté místo. Dvěma góly k tomu pomohl Vintr. Hosté klesli na předposlední příčku a v neděli se mohou propadnout na dno tabulky, pokud Žižkov získá aspoň bod s Jihlavou.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 13. kolo:

Vyškov - Chrudim 4:1 (2:0),

Prostějov - Líšeň 1:1 (0:0),

Příbram - Třinec 0:1 (0:1).

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud