20. července 2022 • 18:00

Příbram mění název, má nového partnera. Věří v naší práci, říká Starka

Autor: iSport.cz, paš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už v posledním roce hledali nového investora, který klubu pomůže k vzestupu. A ve středu šéfové druholigové Příbrami oznámili, že do nové sezony vstoupí s novým generálním partnerem. V hierarchii podporovatelů Středočechů se tak nejvýš dostala společnost VIAGEM, jež se objeví i v názvu klubu.



„Spojení s tradičním fotbalovým klubem z Příbrami je logickým vyústěním lásky k fotbalu. Jsme rádi, že se naše společnost stává partnerem organizace, kde se dělá fotbal dlouhodobě na nejvyšší úrovni s kladeným důrazem na výchovu mládeže a nových talentů,“ řekl po podpisu smlouvy Přemysl Kubáň, zakladatel firmy.

Nový partner Příbrami obchoduje na tuzemském trhu s nemovitosmi. „Jsme rádi, že se nám podařilo navázat takto silné partnerství, obzvláště v této těžké dnešní době," uvedl ředitel středočeského klubu Jan Starka.

„Vážíme si přístupu a rychlosti jednání od pana Kubáně a jeho společnosti, jež má důvěru v práci, kterou tady odvádíme a stává se tak novou důležitou součástí klubu,“ doplnil.

První tým FK VIAGEM Příbram za týden vstoupí už do druhé sezony ve druhé lize, z elitní české soutěže sestoupil v ročníku 2020/21 a poté místo boje o návrat usiloval spíš o záchranu. V tabulce se umístil s 35 body na třináctém místě.

1. FK Příbram Vše o klubu ZDE

Fotbalisté Příbrami ve druhé lize
Fotbalisté Příbrami ve druhé lize

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud