Michal Koštuřík
Premium
10. srpna 2023 • 18:06

Stejskala zaujaly ambice Vyškova: Jsem skromný. Jak to vidí ve Slavii?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vydal se po stopě dalšího slávistického gólmana Antonína Kinského, který se od úspěšného hostování ve Vyškově odpíchl k prvoligovému angažmá v Pardubicích. Tedy v klubu, kde Jan Stejskal (26) vyrostl. „Ten projekt se mi líbí, jsou tu ambice na postup,“ líčí v rozhovoru pro deník Sport a web iSport.cz brankář, který bude na jihu Moravy hostovat minimálně do zimy.



Ve Slavii byla jeho pozice pevně daná. Jan Stejskal dělal od jara trojku za Ondřejem Kolářem a Alešem Mandousem. Cítil, že se ve stávající sestavě nehne z místa, proto chtěl Eden opustit.

Ve hře byl jeden klub z nejvyšší soutěže, ale nakonec klapl Vyškov, ambiciózní druholigový celek plný cizinců s azylem v Drnovicích. „Nakonec dobrý,“ usměje se rodák z Pardubic po přesunu na další hostování.

Poprvé nejspíš nastoupí v pondělí proti béčku Sigmy. „Budu ready,“ ujistil majitel devatenácti prvoligových startů za Mladou Boleslav (13), Olomouc (5) a Slavii (1).

Jakým způsobem jste chtěl řešit vaši situaci ve Slavii, kde jste chytal jen občas za béčko?
„Probíhala jednání s jedním klubem z první ligy, jmenovat ho nebudu. Nevyšlo to. Vyškov měl o mě zájem už od začátku přípravy. Když se uzavírala soupiska Slavie

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud