Michal Koštuřík
26. ledna 2024 • 10:30

Hvězdy Vyškova zlobí: Bayo je v béčku, Metsokovi se nedaří. Musí přidat

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

S další várkou nových cizinců pracuje ve Vyškově trenér Jan Kameník. Kádr druholigového lídra je aktuálně chudší o čtyři podzimní stálice. Zatímco Cheick Souaré (Plzeň) a Bienvenue Kanakimana (Jablonec) se posunuli do nejvyšší soutěže, dva elitní útočníci zlobí. Fahad Azíz Bayo byl dokonce přeřazen do béčka! Nejlepší střelec Idjessi Metsoko je nyní na srazu reprezentace Toga a jeho výkony v přípravných utkáních nebyly v pořádku. „Musí přidat,“ vzkázal jasně kouč Jan Kameník.



Čerstvý tožský reprezentant Idjessi Metsoko (21), jenž fotbalově vyrostl ve francouzském AJ Auxerre, nasázel v první polovině soutěže devět branek a vzbudil pozornost lepších klubů. V merku ho má řada prvoligových týmů včetně Viktorie Plzeň, která už si z Vyškova vytáhla Souarého a předtím stopera Sampsona Dweha. Kooperace mezi oběma organizacemi funguje.

Aktuálně je však největší vyškovský klenot Metsoko mimo ideální nastavení na práci. Respektive trénuje, jak má, ovšem v zápasech je špatný. „Nejsme spokojení s jeho

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud