Ondřej Škvor
18. dubna 2024 • 14:10

Alkoholový hříšník Orel se vrací na profi listinu. Druhá šance, říká komise

Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sudí Pavel Orel se vrací na profesionální listinu rozhodčích, ze které byl vyřazen v srpnu minulého roku poté, co na utkání Konferenční ligy v Rize požil alkohol a měl se chovat nevhodně. „Měl jsem jedno pivo,“ přiznal poté Orel. Ten je nyní zpět, byl delegován na nedělní zápas 24. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY FK Viktoria Žižkov - MFK Chrudim. Komise jeho návrat hájí: „Dostává druhou šanci.“



„Pavel Orel během sezony v zápasech třetí ligy a českých divizí prokázal stabilně vysokou výkonnost a byl nejlépe hodnoceným rozhodčím ve zmíněných soutěžích. I proto jsme se rozhodli jej delegovat do finální fáze druhé nejvyšší soutěže. Podobně jsme postupovali například u Jakuba Doubravy, Ondřeje Cieslara a Petra Dorušáka, kteří také díky své výkonnosti v soutěžích Řídících komisí pro Čechy a Moravu byli v letošní sezoně delegováni do druholigových utkání. Pavel Orel byl loni v srpnu zkraje sezony 2023/24 vyřazen kvůli vlastnímu pochybení z listiny profesionálních soutěží. Delegaci na nadcházející zápas FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY můžeme vnímat i tak, že dostává druhou šanci,“ uvedl Libor Kovařík, předseda Komise rozhodčích FAČR.

Vstoupit do diskuse
10

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud