22. ledna 2009 • 15:56

Fujerik další posilou druholigového Slovácka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další posilou fotbalistů druholigového Slovácka je pětadvacetiletý útočník Lukáš Fujerik, který přichází na půlroční hostování z Jablonce. V průběhu jarní části soutěže bude Slovácko jednat s Jabloncem o případné opci na přestup.



Zlínský odchovanec Fujerik zatím odehrál v nejvyšší soutěži 14 zápasů a vstřelil jednu branku. Prvních šest ligových startů si připsal v dresu Zlína v sezoně 2004/2005, potom odešel na hostování do Frýdku-Místku. Loni v zimě zamířil do Jablonce, kde odehrál dalších osm ligových utkání.

Po příchodu nového ředitele Vladimíra Krejčího získalo Slovácko v zimní přestávce už dříve Radima Holuba, Michala Kordulu, Tomáše Kazára, Brazilce Clebera a Petra Kaspřáka.

Na testech v klubu jsou brazilský obránce Felipe a francouzský záložník Abdelkader Hani. Tým opustili Tomáš Ineman, Martin Psohlavec a Jan Berger, který s vedením rozvázal smlouvu a hledá si angažmá ve Švýcarsku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud