26. dubna 2013 • 12:05

Tak fandí Roger! Federer držel palce Basileji, skóre tipnul opačně

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Velkou bitvu v semifinále Evropské ligy mezi Basilejí a Chelsea si nenechal ujít ani nejslavnější sportovec Švýcarska. Tenisová legenda Roger Federer přímo na tribuně sledoval, jak domácí tým statečně vzdoruje londýnskému favoritovi. Zápas evidentně prožíval a svůj oblíbený klub bouřlivě podporoval.



Federer, který se v minulých týdnech připravoval v Itálii na antukovou část sezony, už dopředu prozradil, že utkání mezi Basilejí a Chelsea uvidí přímo na stadionu. "Na zápas se těšíme jako malé děti. Na konci vyhraje Basilej 2:1 a prožijeme neuvěřitelný večer," předpovídal 31letý tenista.

Rodák z Basileje utkání opravdu sledoval přímo na tribuně, kde domácí borce ze všech sil hlan dopředu. Na kurtu obvykle bývá naprosto klidný a soustředěný, během vyjímečného duelu proti Chelsea ale neskrýval emoce.

Často tleskal, vášnivě debatoval s kamarádem a při dramatických situacích se zvedal ze sedačky. Zápas ho prostě strhnul. Jako důkaz fanouškovských sympatií měl na krku i šálu s logy obou klubů.

Radost světové tenisové dvojce pokazil výsledek. Federer sice správně tipoval 2:1, ale z výhry se nakonec radovala slavnější Chelsea...

Švýcarský tenista není jediný, kdo sleduje fotbalové zápasy. Rafael Nadal se například netají sympatiemi k Realu Madrid, Tomáš Berdych zase drží palce Manchesteru United.

Victor Moses s Edenem Hazardem během semifinálového duelu Chelsea na hřišti Basileje
Victor Moses s Edenem Hazardem během semifinálového duelu Chelsea na hřišti Basileje

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud