15. května 2014 • 08:46

Bouřlivé oslavy Sevilly: Vášnivý polibek hráčů přímo na hřišti!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nikdo si není zcela jistý, co se stalo. Možná jen nevyšel přátelský polibek na tvář. Možná se hráči Sevilly Ivan Rakitič a Daniel Carrico jako první vrcholoví fotbalisté veřejně přiznali k homosexualitě. Každopádně oslavy po triumfu v Evropské lize si užili, španělský tým ve finále porazil Benfiku Lisabon na penalty.



Zavřeli oči a políbili se! „Ta mlaskla!“ všimli si fanoušci po celé Evropě.

Vášnivý polibek dvou fotbalistů Sevilly mnohé dosti překvapil. Přeci jen se hráči před televizními kamerami nelíbají každý den. Většina lidí však měla pro Rakitiče a Carrica pochopení. Vždyť oslavy po zisku cenné trofeje byly tak emotivní!

Sevilla porazila Benfiku na penalty 4:2, když i po prodloužení skončil zápas bez branek. Evropskou ligu vyhrála a navázala na vítězství z let 2006 a 2007. Včerejším triumfem se dotáhla na Juventus Turín, Liverpool a Inter Milán. Benfica naopak nenapravila loňský neúspěch s Chelsea a prohrála osmé pohárové finále za sebou.

Hrdinou finále se stal brankář Sevilly Beto, který zneškodnil dva pokutové kopy soupeře. Po vítězství se nejprve se emotivně radoval, pak se štěstím rozbrečel.

Coke a jeho velká radost. Jeho tým právě vyhrál Evropskou ligu
Coke a jeho velká radost. Jeho tým právě vyhrál Evropskou ligu

„Je to perfektní,“ utíral si slzy Beto. „Skončilo to nejlépe, jak mohlo. Jsem tak hrdý na to, že jsem součástí tohoto týmu. A nesmírně šťastný ze zisku trofeje.“

Naopak zklamaní fotbalisté Benfiky chtějí na finálový duel co nejrychleji zapomenout. "Není lehké vstřebat porážku po zápase, do kterého jste dali všechno. Ale už od zítřka musíme myslet na příští sezonu,“ uvedl Ezequiel Garay.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud