15. srpna 2019 • 05:00

Sestavy na odvety bojů o EL: otazníky ve Spartě a na co vsadí Vrba?

Autor: jon, jam, jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři české kluby čekají ve čtvrtek zásadní bitvy. Odvety ve 3. předkole Evropské ligy můžou mužstva posunout do play off o základní skupinu, naopak vypadnutí znamená minimálně roční půst od svátečních soubojů s mezinárodní konkurencí. Trenéři Mladé Boleslavi, Sparty i Viktorie Plzeň pochopitelně maximálně zvažují, koho do klíčových bitev vyšlou. V zamčené části textu najdete, jaké sestavy na boje s rumunskou FCSB, tureckým Trabzonsporem a belgickými Antverpami předpokládají redaktoři deníku Sport a proč asi trenéři zvolí zrovna taková jména. 



První na řadu přijde Mladá Boleslav, která od 19.00 hostí FCSB. V Rumunsku skončil zápas 0:0, Středočeši určitě nejdou bez šancí na postup. O půl hodiny později vykopne odvetu v Turecku Sparta, která jde do souboje s Trabzonsporem po domácí remíze 2:2. Těžký úkol čeká Plzeň, která se pokusí přejít přes Antverpy po prohře 0:1 v Belgii.

Jak asi budou vypadat sestavy českých celků? Boleslav i Sparta už můžou počítat s dvěma stabilními pilíři základní sestavy, které pravděpodobně zasáhnou do odvet od prvních minut. Oproti nedělní lize se Slováckem (0:2) se určitě hodně promíchá plzeňská sestava. Na koho v jednom z klíčových zápasů sezony nejspíš vsadí Pavel Vrba?

BOLESLAV: Do odvety i s Komličenkem?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud