22. října 2020 • 16:30

Hvězdy Beer Ševy: poctivý zadák, univerzál z Argentiny i eso z Ajaxu

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
  • Jaké jsou největší hvězdy Hapoelu Beer Ševa?Jaké jsou největší hvězdy Hapoelu Beer Ševa?FOTO: koláž iSport.cz

    Pražská Slavia dnes vstoupí do nového ročníku Evropské ligy proti Hapoelu Beer Ševa. Čtvrtý tým uplynulého ročníku izraelské ligy sází v útoku na rychlíka, který vyrůstal v Ajaxu, zajímavé hráče má ale i v zadních řadách. Kdo jsou tři největší hvězdy soupeře sešívaných?

  • Mariano Bareiro (25)

    záložník

    Tržní cena: 32,5 milionu korun

    Do září působil jen v klubech ze své vlasti Argentiny. Do Beer Ševy dorazil se svým krajanem Marcelem Melim. „Jsem rád, že si mě klub vybral,“ radoval se po příchodu do Izraele. Defenzivní činnost ovládá opravdu výborně, umí hrát stopera nebo defenzivního záložníka. Na youtube můžete najít video s jeho obrannými zákroky, uvidíte perfektní vypichování míče, čisté přerušování akcí i přehled.

    Mariano Bareiro je jednou z posil HapoeluFoto Instagram

  • Elton Acolatse (25)

    záložník

    Tržní cena: 22 milionů korun

    Sedí na něj slova slávistického trenéra Jindřicha Trpišovského o ofenzivních hráčích Beer Ševy – je rychlý, pohyblivý, má rád souboje jeden na jednoho. V akademii Ajaxu vyrůstal hbitý Nizozemec s ghanskými kořeny třeba s Frenkiem de Jongem, který dnes hraje za Barcelonu. Sám to vzal přes Belgii do Izraele. „Když jdu do supermarketu, vždy se někdo se mnou chce vyfotit. To jsem nezažil,“ užívá si popularitu.

    Elton Acolatse vyrůstal v AjaxuFoto twitter.com

  • Miguel Vítor (31)

    obránce

    Tržní cena: 16 milionů korun

    Vyrostl v Benfice, kde si však pevné místo nevybojoval, vyzkoušel si i hostování v Leicesteru. Cenné služby odvedl v PAOKu Soluň. „Asi se nikdy nestane super hvězdou, je nenápadný, ale každý mluví o jeho výkonech a příkladném chování mimo něj,“ napsal web řeckého klubu, když za něj odehrál stý zápas. Je poctivý, klidný, ale zároveň důrazný a silný v soubojích. A je taky kapitán.

    Jedna z opor Hapoelu Miguel VítorFoto Profimedia.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud