24. února 2021 • 19:21

Slavia se jde v Evropské lize prát o zázrak. Podle expertů padnou dva góly

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Postará se Slavia v Evropské lize ve čtvrtek večer na půdě anglického Leicesteru o senzaci. Ostrovní tým je i přes úvodní remízu 0:0 favoritem, většina tipérů u sázkové kanceláře Chance věří právě v úspěch Lišek v kurzu 1,58:1. „Pětadevadesát procent sázkařů věří, že se projeví rozdíl v kvalitě kádrů a anglický celek zvítězí. Na Slavii s kurzem 6,18:1 sází jen tři procenta lidí,“ naznačuje mluvčí Chance, Markéta Světlíková, že tým trenéra Trpišovského čeká pořádně těžké utkání.



Leicester doma válí, v Premier League na King Power Stadium porazil třeba slavný Liverpool 3:1. Po utkání v Praze to schytal od médií, a tak se čeká, že Lišky v odvetě předvedou diametrálně odlišný výkon a jejich jediným cílem bude vítězství a tím i postup.

I remíza by tak byla pro Slavii skvělá. jenže to nebude tak snadné. Odpovídá tomu i kurz 4,07:1, který mají na svém tiketu dvě procenta tipérů. „Hodně se také sází na postup Lišek s kurzem 1,41:1 nebo na to, že uvidíme alespoň dva góly (1,27:1)," naznačuje Světlíková, že zápas nabídne parádní podívanou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud