15. dubna 2021 • 10:46

Experti před odvetou v Edenu věří Arsenalu, budou padat góly

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dosáhnou fotbalisté Slavie na další senzační postup v Evropské lize? Nejsou od něj daleko. Zbývá jim zvládnout čtvrteční čtvrtfinálovou odvetu s Arsenalem, do které jdou v lepší výchozí pozici. Před týdnem totiž uhráli v Anglii výsledek 1:1 a k pokračování do semifinále jim stačí i bezbranková remíza. Přesto sázková kancelář Chance přijala více vkladů na Arsenal. „64 % sázkařů si myslí, že Kanonýři v Praze nenechají nic náhodě. Vítězství v Evropské lize je pro ně jedinou možností, jak si zahrát v příští sezoně evropské poháry, a proto dají do zápasu vše, což naznačuje i kurz 1,78,“ uvádí Markéta Světlíková, mluvčí Chance.



„Vítězství Slavie tipuje 31 % lidí v kurzu 4,94 a 5 % si tipnulo remízu, které bookmakeři dali kurz 3,82,“ konstatuje před výkopem Světlíková.

Pokud musí tým Jindřicha Trpišovského řešit absence některých hráčů, manažer londýnského celku Mikel Arteta na tom nyní není o moc lépe. Budou chybět obránci Luiz, Tierney, ale také záložníci Ödegaard a Rowe. V zápase se Sheffieldem se navíc zranil záložník Bukayo Saka a není jisté ani to, jestli nastoupí útočník Pierre-Emerick Aubameyang.

Často tipéři odhadují i počet gólů v tomto zápase. Pravděpodobnost, že uvidíme alespoň 3 ohodnotili sázkoví experti kurzem 2,05. „Na to, že padnou alespoň 2 branky je kurz 1,34. Na postup Arsenalu má Chance aktuálně vypsaný kurz 1,51, na domácí Slavii 2,67,“ dodává mluvčí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud