19. října 2011 • 21:13

Ťuk, ťuk, ťuk a gól. Plzeň odolávala Messimu a spol. jen 10 minut

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Jednoduché, o to víc úchvatné. K tomu, abyste dali gól, stačí tři doteky s míčem. Messi s Iniestou předvedli, jak hrají opravdoví fotbaloví géniové. Jejich akce z desáté minuty dostala Barcelonu v duelu s Plzní do vedení. A jen potvrdila drtivý úvod, ve kterém katalánský obr českého mistra jasně válcoval.



Když hrají fotbal mistři, musí se tleskat i soupeři. Parádní narážečka v podání Messiho s Iniestou už v desáté minutě skončila nádherným gólem.

Iniesta obešel nejprve Jiráčka, pak si vyměnil míč s Messim, uvnitř šestnáctky vzduchem obhodil ještě Čišovského a v pohodě střelou k levé tyči překonal brankáře Čecha. Jak prosté, jak snadné.

Barcelona je zkrátka tým z úplně jiné galaxie. Na Nou Campu proti Plzni to dokazuje prakticky hned od první rozehrávky. Už ve druhé minutě Villa ve vápně předal balon pod sebe Pedrovi, který měl moře času i prostoru na zakončení. Naštěstí pro Plzeň trefil vedle.

O chvilku později předvedl první záblesk geniality Messi. Nádhernou patičkou přiťukl míč Alvesovi, který tváři v tvář Čechovi přestřelil. Plzeň zkrátka od prvních minut poznávala, co je to síla šampiona.

Nakonec Západočeši nadějný stav neudrželi a v 82. minutě uťal jakékoliv (i když hodně bláhové) naděje David Villa.

Podívejte se na parádní trefu Barcelony:

Pavel Horváth něco emotivně vysvětluje svým spoluhráčům
Pavel Horváth něco emotivně vysvětluje svým spoluhráčům

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud