21. listopadu 2012 • 23:10

Mašina na góly se zasekla. Ronaldo si vyslechl urážky

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský kat Cristiano Ronaldo nesťal v Lize mistrů Manchester City. Fotbalový idol se sedmičkou na zádech mohl v první půli dostat svůj Real Madrid do dvoubrankového vedení na půdě Citizens, jenže v tutové šanci neskóroval. To na chvíli dalo úřadujícím anglickým mistrům naději udržet se ve hře, ale i ta ale nakonec zhasla po remíze 1:1.



Jindy neomylný CR7 zklamal, dost možná se nechal rozhodit urážlivým songem fandů Citizens. „Jsi jen Messiho ho*no,“ zpívali bývalému hráči Manchesteru United, odvěkého a nenáviděného soupeře.

Ale jinak Real urval náskok po trefě Benzemy a vládl na trávníku. Po necelých 17 minutách vedli Madridští 7:0 na střely, což dávalo tušit, jak to na place vypadá. Zvýraznit náskok mohl po čtvrthodině právě Ronaldo. Zaběhl si za obranu a lehkým lobem poslal míč přes gólmana Harta.

V tu chvíli vystřelil z lavičky do bojové pozice kouč Realu José Mourinho, aby lépe viděl, jak akce dopadne. Pokrčený v kolenou se vykláněl ze své pozice a tlačil ránu pohledem do sítě. Míč už tam směřoval, jenže dobíhající stoper Nastasič pokazil hostům gólovou radost.

VIDEO | Obrovská šance Cristiana Ronalda

Mourinho jen máchl rukou a šel si zklamaně sednout. V síti totiž neskončil ani opakovaný pokus jeho krajana, který rovněž naštvaně švihl pravicí do vzduchu. Oba muži předvedli gesta jako přes kopírák ještě několikrát v zápase. Třeba deset minut před koncem, kdy akci Ronalda zastavil domácí lídr Kompany. Jenže sudí nepískal a portugalské duo se mohlo uvztekat.

Ronaldo zápas hodně prožíval a fanoušci Citizens též. Když se po jednom ze soubojů ocitl mimo hřiště a sudí nepískal, jen se zlostně rozkřikl směrem k arbitrovi. Fanoušci Citizens na Ronalda pískali, zpívali mu hanlivý song, kde dávali najevo, že nejlepší na světě je Argentinec Messi, a neváhali na Portugalce vytáhnout i vztyčený prostředník. Tím jasně dávali najevo, co si o někdejší hvězdě United myslí.

Manchester City se každopádně krčil před středečním duelem u dna tabulky a věděl, že musí doma utančit „Bílý balet“, aby si uchoval naději na další tažení prestižní soutěží. Remíza byla pro Citizens málo, sen o dalším postupu Ligou mistrů je pryč.

Může za to Karim Benzema. Na něj zapomněla obrana úřadujícího anglického mistra už v 10. minutě a Francouz uklidil míč do sítě. V tu chvíli se na tváři manažera Manchesteru City Roberta Manciniho objevil cynický úsměv. Ital jen zakroutil zlehka hlavou, jako by tušil, že jeho dny na lavičce Citizens mohou být dneškem sečteny.

Nic na tom nezměnilo ani vyrovnání Agüera, jenž proměnil penaltu, po které byl hostující Arbeloa vyloučen po druhé žluté kartě. Citizens neurvali výhru ani v pětiminutovém nastavení. Naopak Realu Madrid stačila plichta 1:1 k zajištění postupu do další fáze Ligy mistrů.

Cristiano Ronaldo branku nevstřelil, na stadionu v Manchesteru si místo toho vyslechl hanlivé urážky.
Cristiano Ronaldo branku nevstřelil, na stadionu v Manchesteru si místo toho vyslechl hanlivé urážky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud