14. dubna 2017 • 11:44

I Leicester má chuligány! V Madridu ničili a kradli, na osm čeká vězení

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se řekne Leicester, vybaví se většině fanoušků pohádkový příběh o titulu a skvělí fanoušci. Jenže i skromný klub má své problémové příznivce. Chuligáni Leicesteru to dokázali před zápasem Ligy mistrů na půdě Atlétika Madrid. V hlavním městě Španělska dělali velké problémy a osm z nich dokonce čeká vězení.



Mnoho z příznivců Leicesteru si nevyrazilo užít do Madridu fotbalový svátek, ale hlavně dělat bordel. Internet tak rychle obletělo video, na kterém angličtí fanoušci za pokřiku „Je to zadarmo“ vykrádají piva z jednoho minibaru. Takových konfliktů bylo víc.

VIDEO | Někteří fanoušci Leicesteru v Madridu dělali problémy

Nejvážnějším problémem ale bylo chování chuligánů na hlavním madridském náměstí, kde musela zasahovat policie. Fanoušci Leicesteru do všeho navíc zatáhli i politiku. „Vy bastardi, Gibraltar je náš,“ skandovali.

Potyčky s policií byly poměrně drsné, strážci zákona dokonce byli od některých chuligánů napadeni, vzduchem létaly flašky od piva a další odpadky. Na náměstí zbyl po řádění fanoušků velký nepořádek a značné škody.

VIDEO | Chuligáni Leicesteru řádili v Madridu, zasahovala policie

Nejaktivnější z chuligánů ale budou za své chování pykat. Už osm z nich si vyslechlo své tresty a stráví čtyři měsíce ve vězení. Podle španělského deníku Marca někdo dostal dokonce za napadení policisty trest v délce šest měsíců.

Madridská policie a soudy tím daly jasný signál, že takové chování nebudou tolerovat. Tak příště snad fanoušci pojedou hlavně za fotbalem. Na hřišti mimochodem vládlo domácí Atlético, které nad Leicesterem vyhrálo 1:0.

SESTŘIH Ligy mistrů: Atlético - Leicester 1:0. Rozhodla sporná penalta
Video se připravuje ...

Na stadionu už byli fanoušci Leicesteru ukáznění
Na stadionu už byli fanoušci Leicesteru ukáznění

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud