4. dubna 2018 • 11:05

Ronaldova paráda nadchla: Gól pro playstation! Kdo se s ním srovnával?

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
  • Ódy na Cristiana Ronalda míří ze všech stran kvůli jeho gólu v Lize mistrů do sítě Juventusu TurínÓdy na Cristiana Ronalda míří ze všech stran kvůli jeho gólu v Lize mistrů do sítě Juventusu TurínFOTO: Koláž iSport.cz

    Do fotbalových dějin se Cristiano Ronaldo zapsal již dávno. Další excelentní kapitolu přidal v úterním čtvrtfinálovém zápase Ligy mistrů na hřišti Juventusu Turín, kdy fantastickou trefou přispěl k vítězství Real Madrid 3:0. Sám Ronaldo označil svůj gól nůžkami v 64. minutě za nejlepší v kariéře. Portugalského držitele Zlatého míče zároveň dojala reakce domácích příznivců, kteří mu po spektakulární trefě uznale tleskali vestoje. K mimořádné trefě portugalské superstar se vyjádřil střelec, aktéři utkání i další fotbalové osobnosti. Projděte si jejich reakce.

  • Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

    Cristiano Ronaldo slaví svojí druhou branku v utkáníFoto Reuters

    "Neočekával jsem, že dám takový gól. Vyskočil jsem velmi vysoko a dal jsem branku, která mi dlouho zůstane v paměti. Pravděpodobně můj nejhezčí gól kariéry. Jak už řeklo mnoho lidí, nějakou dobu se o to snažím, ale samozřejmě záleží na okolnostech zápasu. Prostě mi v tu chvíli blesklo hlavou, že to zkusím. Musíte to pokaždé zkoušet. Dnes jsem to zkusil a vyšlo to."

    "A potlesk od fanoušků Juventusu? To se mi ještě nikdy nestalo. Byl to jeden z hlavních momentů večera. Když jsem byl dítě, měl jsem Juventus rád a teď mi jeho fanoušci zatleskali. V srdci mi zůstanou krásné vzpomínky, všem Italům, kteří byli na stadionu, děkuji."

  • Andrea Barzagli (obránce Juventusu)

    Fantastická branka v podání RonaldaFoto Reuters

    "Když se postavíte proti jednomu z nejlepších na světě, musíte být perfektní. Když mu dáte prostor, potrestá vás. Dal gól, který vejde do dějin. A bohužel proti nám. Cristiano stvořil nový gól. Je to gól pro playstation," žasl obránce Juventusu.

  • Dani Carvajal (obránce Realu)

    Ronaldo byl hlavním hrdinou večeraFoto Reuters

    "Můj centr na Cristiana byl dobrý, ale opravdu dobrou částí té akce byl až jeho gól. Zapíše se do historie. Aplaus diváků hovoří za vše," ocenil hvězdného spoluhráče španělský obránce.

  • Zinédine Zidane (trenér Realu)

    Zinedine Zidane na tiskové konferenci před utkáním s PSGFoto Reuters

    Důvod k dobré náladě měl i kouč Realu Zinédine Zidane. "Můj gól ve finále Ligy mistrů v roce 2002 proti Leverkusenu a Ronaldova trefa s Juventusem? Který byl lepší? Určitě můj. Myslím, že od Cristiana to byl jeden z nejlepších gólů v historii fotbalu," srovnával Zidane.

  • Gianluigi Buffon (brankář Juventusu)

    Ronaldo přijímá gratulace od BuffonaFoto Reuters

    "Viděli jsme, čím je a vždy byl - neobyčejným šampionem. Spolu s Messim by měli být srovnáváni s Maradonou a Pelém. Umějí rozhodovat zápasy a získávat pro své týmy trofeje," poklonil se excelentnímu výkonu portugalské megastar Gianluigi Buffon.

  • Rio Ferdinand (bývalý hráč Manchesteru United)

    Ronaldo se prosadil hned v úvodu utkánFoto ČTK

    Jen slova uznání měla pro Ronalda i bývalá opora Manchesteru United Rio Ferdinand, který dnes působí jako televizní expert. "Fantastický moment. Můžeme sledovat jednoho z nejlepších, ne-li nejlepšího hráče planety. Jen ti nejlepší tohle dokáží. Podívejte se, jak vysoko dokázal vyskočit, to je snad vtip."

  • Peter Crouch (bývalý hráč Liverpoolu)

    "Je jen pár fotbalistů, kteří něco takového dokážou," poklonil se Ronaldově parádě bývalý útočník Peter Crouch s odkazem na svoji podobnou branku, kterou vstřelil za Liverpool v Lize mistrů proti Galatasaray Istanbul v sezoně 2006/07.

  • Lukáš Železník (útočník Zlína)

    Juventus nezachytil úvod utkání, ve třetí minutě se trefil RonaldoFoto Reuters

    "Promiňte, ale to si dělá prdel néé," žasl na mistrovským kouskem Ronalda bývalý útočník Slavie Lukáš Železník, který nyní působí ve Zlíně.

     

     

     

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud