26. dubna 2019 • 19:08

STOP pro Neymara! Za urážku rozhodčích si nezahraje tři zápasy v LM

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Evropská fotbalová unie (UEFA) potrestala útočníka Paris St. Germain Neymara zákazem startu ve třech zápasech Ligy mistrů kvůli urážce rozhodčích po vyřazení v osmifinále soutěže s Manchesterem United. Sedmadvacetiletý Brazilec na instagramu ostře zkritizoval sudí poté, co anglický celek vybojoval postup díky penaltě nařízené po zásahu videorozhodčího v poslední minutě.



„Je to ostuda! Dali k videu čtyři chlápky, kteří vůbec nerozumí fotbalu. To jsem ještě neviděl. Jak to mohla být penalta, když ho to trefilo do zad? Jděte do pr...,“ napsal Neymar , který kvůli zranění do hry nezasáhl.

Jeho tým si z prvního duelu v Manchesteru přivezl výhru 2:0, ale v domácí odvetě prohrál 1:3. Trenér PSG Thomas Tuchel prohlásil, že by Neymar neměl být potrestán, protože se vyjádřil v rozčilení.

Neymar se vrátil na hřiště téměř po třech měsících minulou neděli, kdy s PSG oslavil francouzský titul.

SESTŘIH LM: PSG - United 1:3. Po zásahu VAR vystřelil hostům postup z penalty Rashford
Video se připravuje ...

Rozhodčí Damir Skomina nařídil podle UEFA penaltu proti PSG v odvetě osmifinále Liga mistrů s Manchesterem United správně
Rozhodčí Damir Skomina nařídil podle UEFA penaltu proti PSG v odvetě osmifinále Liga mistrů s Manchesterem United správně

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud