6. května 2019 • 14:21

Ztráta pro Liverpool. Salah a Firmino nebudou hrát odvetu s Barcelonou

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům Liverpoolu bude v úterní odvetě semifinále Ligy mistrů s Barcelonou chybět hlavní opora Muhammad Salah. Egyptský útočník a nejlepší střelec anglické ligy se nestihne zotavit po zranění hlavy, které utrpěl v sobotním utkání Premier League po srážce s brankářem Newcastlu Martinem Dúbravkou. "Reds" budou v odvetě kvůli zdravotním problémům postrádat i další ofenzivní hvězdu Roberta Firmina.



Salah se v polovině druhé půle utkání v Newcastlu střetl s vybíhajícím slovenským brankářem Dúbravkou. Nejlepší střelec této sezony Premier League byl po srážce velmi otřesený a trávník opustil na nosítkách. Zápas, který Liverpool vyhrál 3:2, dokoukal šestadvacetiletý egyptský reprezentant v kabině, ale po střetu je tak otřesený, že v úterý nebude moci hrát.

Firmino měl problémy už před úvodním semifinále v Barceloně, které Liverpool prohrál 0:3. Do hry zasáhl až na posledních 13 minut a o víkendu v Newcastlu kvůli svalovému zranění nenastoupil.

"Salah se cítí dobře, ale z lékařského hlediska to bohužel není tak dobré. Hrozně by chtěl hrát, ale nejde to," řekl na tiskové konferenci trenér Liverpoolu Jürgen Klopp.

"Dva z nejlepších útočníků světa nebudou hrát a navíc musíme vstřelit čtyři góly. To nám samozřejmě komplikuje život, ale budeme se 90 minut snažit dělat, co umíme. Jestli se povede postoupit, bude to báječné. Pokud ne, pojďme se rozloučit tím nejkrásnějším způsobem," dodal německý kouč.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud