22. září 2020 • 04:29

Experti jsou před bitvou Slavie s Dány opatrní, moc branek nepadne

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bitva fotbalové Slavie s dánským Midtjyllandem před kláním v Edenu rozdělila experty a tipéry. Podle sázejících fanoušků by to měla být procházka růžovým sadem, sešívaným věří hned 96 procent z nich a sází na jejich výhru. „ Bookmakeři nejsou až tak optimističtí, Dánové mají kvalitní tým, který dokáže střílet branky i skvěle bránit, vynikají ve standardních situacích,“ varuje před silným rivalem Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Upozorňuje na to, jak si dánský tým poradil v předchozím kvalifikačním utkání s Bernem, kde vyhrál 3:0.  „Sebevědomí Dánům chybět nebude. I tak kurz 1,83:1 dává Slavii slušné šance na výhru. Sešívaní mají z posledních pěti utkání na kontě jednu remízu a čtyři výhry, kromě zaváhání s Pardubicemi se ukazují od začátku ligy v dobrém světle,“ nezatracuje nakonec tisková mluvčí Chance tým Jindřicha Trpišovského, byť jedním dechcem dodává, že to bude těžké a vyrovnané utkání.

„Stejně jako soupeř má Slavia pevnou obranu i kvalitní útok. Na dánského mistra kurz vystoupal z 3,75:1 až na aktuálních 4,86:1 a na tiketu se objevuje jeho výhra u dvou procent tipérů. Zbylá dvě procenta sázek jsou na remízu v kurzu 3,48:1,“ dodává s tím, že se hodně sází na postup Slavie v kurzu 1,55:1. Jenže o tom se v úterý večer v Edenu nerozhodne.

Zdůrazňuje, že podle expertů bude zápas opatrný a moc branek nejspíš nepadne. „Tipéři to vidí jinak, sázejí, že padnou alespoň dvě branky (1,37:1). Nejspíš je k tomuto přesvědčení vede myšlenka, že by Slavia určitě ráda šla do druhého zápasu na půdě dánského mistra náskokem.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud