9. prosince 2020 • 08:15

Experti mají jasno, Real Madrid v klíčovém okamžiku zabere naplno

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Liga mistrů má na programu závěrečné zápasy základních skupin. Ve skupině B si to rozdá o postup v přímém souboji Real Madrid s Monchengladbachem, ve skupině D pak její jasný vítěz Liverpool míří na hřiště dánského Midtjyllandu. V prvním případě je jasným favoritem Bílý balet, ve druhém pak slavný anglický klub. „Ve výhru Realu nabízenou v kurzu 1,58:1 věří 94 procent fanoušků, ještě víc láká sázkaře vítězství Reds v Dánsku v kurzu 1,82:1. Dvojku dává na tikety hned 96 procent tipérů,“ říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Real Madrid si naposledy zavařil prohrou v Doněcku a musí spoléhat na úspěch v domácí bitvě s německým soupeřem. Gladbach má před posledním vystoupením ve Španělsku o bod víc než Bílý balet, fanoušci ale německému celku nevěří. Remízu (4,39:1) i případnou výhru hostů (5,95:1) shodně tipují tři procenta sázkařů. „Tutovkou je podle bookies, že padne více než jeden gól (1,14:1), sázkaře láká i to, že padnou více než dvě branky (1,46:1). Stejně tak to vypadá, že by se z gólové radosti mohly těšit oba týmy (1,49:1),“ nabízí pohled na zápas Světlíková.

Liverpool odcestoval do Dánska s vědomím jistoty postupu, takže může šetřit některé opory. Pro tipéry je ale stejně na hřišti přemožitele pražské Slavie anglický celek jasným favoritem. „Bookies sice také dávají větší šance Liverpoolu, ale rozhodně je podle nich na místě opatrnost. Jistotou by spíš mohla být sázka na neprohru Reds (1,25:1),“ tvrdí tisková mluvčí Chance.

Tomu, že se dánský tým rozloučí s Ligou mistrů vítězstvím (4,37:1) věří dvě procenta sázkařů a stejně početná je skupina tipující nerozhodný výsledek (4,06:1). I v tomto případě je pravděpodobné, že padnou nejméně dvě branky (1,22:1). „Hodně se sází výsledek zápasu bez remízy – Liverpool (1,38:1), dodává Světlíková.

Jak zápasy dopadnou bude jasné ve středu večer.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud