2. srpna 2022 • 11:13

Experti věří, že Plzeň udělá další krok ke splnění snu

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Plzeň může v úterý večer udělat další krok k vysněnému postupu do základní skupiny Ligy mistrů i tolik potřebným milionům. V Moldavsku totiž rozehraje třetí předkolo soutěže, kdy bude soupeřem českého mistra Šeriff Tiraspol. Podle kurzů Chance to může být dost vyrovnané, experti čekají, že moldavský tým bude silnější soupeř než Helsinky. Seveřany vyřadila Plzeň suverénně v předchozím předkole. Zápas začíná v 19:00.



Šeriff své kvality předvedl i v evropských soutěžích, v minulé sezoně se probojoval do skupinové fáze Ligy mistrů, porazil i slavný Real Madrid. Od té doby se toho ale v klubu dost změnilo. I přes změny v kádru se stále může spolehnout na individuálně silné hráče.

„I přes lehce vyšší kurz 2,99:1 jde u Chance 49 % náběrů na výhru domácích. Remíza se s kurzem 2,81:1 objevuje na 17 % tiketech a ve 34 % případů se sází na vítězství Plzně, která je v kurzu 2,82:1 mírným favoritem. Mužstvo Tiraspolu by nemuselo být úplně kompaktní, čehož bude chtít Viktorka využít,“ říká mluvčí Chance, Markéta Světlíková.

Na postup svěřenců kouče Michala Bílka vypsali bookmakeři kurz 1,55:1. V případě Tiraspolu je to 2,45:1 a podle sázkových expertů nebude utkání bohaté na góly. Tipéři nejčastěji odhadují, že padnou maximálně dva.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud