11. května 2010 • 18:31

Kontroverzní Kubíček po 26 letech opustí Olomouc

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kontroverzní fotbalový funkcionář Jiří Kubíček opouští po 26 letech managament Sigmy Olomouc. Informoval o tom server naseadresa.cz s tím, že důvodem jsou zhoršené vztahy ve vedení hanáckého klubu.



Čtyřiapadesátiletý Kubíček už požádal vedení Sigmy, aby byl od 1. července zproštěn všech funkcí, které v klubu vykonával. Jedná se o post sportovního ředitele i místopředsedy představenstva. Důvodem jsou názorové neshody.

"Zjistil jsem, že základní hodnoty a filozofie, kterou se Sigma prezentuje, má trhliny, a to zejména v konání a rozhodování některých osob ve vztahu ke sportovnímu úseku, za který nesu plnou odpovědnost nepřetržitě již pětadvacet let," řekl serveru Kubíček.

"Protože nechci jakkoliv ohrozit cíle a rozdělanou práci v SK Sigma Olomouc, vidím jako nejrozumnější řešení odchod osobní, který nezpůsobí škodu," uvedl.

Olomoucký činovník a bývalý místopředseda Českomoravského fotbalového svazu, který byl kvůli kritice hospodaření nepohodlný bývalému vedení ČMFS, do Sigmy nastoupil v roce 1981. O tři roky začal působit v úzkém vedení klubu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud