6. února 2012 • 13:04

Mišůn se vrací ze Skotska. Jde do Plzně, ale hostovat bude v Příbrami

Autor: bke, iSport.cz, jon, mip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Milan Mišůn se vrací do Česka. Talentovaného fotbalistu, který odešel zkoušet štěstí do Skotska, získala jako novou posilu Plzeň. Do konce sezony ho ale pustila na hostování do Příbrami, odkud do zahraničí odcházel. Do Česka míří jako volný hráč.



"Pro nás bude posilou," říká příbramský ředitel Petr Větrovský. "Bude se nám hodit, protože Lukáše Hejdu trápí zdravotní problémy," doplnil.

21letého obránce připravila o větší šance prosadit se ve Skotsku zranění. Ve slavném Celticu se nechytil, během angažmá na Ostrovech hostoval ve druholigovém Dundee či třetiligovém Swindonu, kam odešel ze Celtiku na přestup.

Ve Swindonu podepsal smlouvu, ale protože se hned zranil, dohodl se na jejím ukončení. Klub ho tedy ani nezaregistroval. Do Plzně přichází jako volný hráč, který byl naposledy zaregistován v Celticu.

Plzeň tak získává čtvrtou zimní posilu. Obhájce ligového titulu už posílili příbramský útočník Wágner, boleslavský Procházka a na hostování přišel z Dukly Tomáš Berger.

Západočeši Mišůna do konce sezony pouští na hostování do Příbrami, odkud do zahraničí v roce 2009 odcházel. Mladý bek se tak pokusí nastartovat kariéru v klubu, kde to dobře zná.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud