Hynek Preisler
8. února 2012 • 11:38

Zamrzlý stadion U Nisy 10 dnů před ligou začal topit. Pomohou i vězni

Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Místo trávy led. Holomrazy uplynulých dnů sevřely liberecké fotbalové hřiště pod pevnou ledovou krustu. Přitom již za 10 dnů mají U Nisy Štajner a spol. přivítat v prvním jarním kole fotbalisty Hradce Králové.



Nejseverněji položený český prvoligový klub dnes dopoledne zapnul vyhřívání pod hrací plochou. Teploměr u tunelu do kabin dnes dopoledne ukazoval téměř 10 stupňů pod nulou.

„Dnes jsme zapnuli vyhřívání a jsme přesvědčení o tom, že do termínu zápasu bude hrací plocha připravená. Jen věříme, že mrazy poleví, aby na první jarní zápas s Hradcem Králové vůbec někdo přišel,“ pověděl tiskový mluvčí libereckého klubu Lukáš Váňa.

Podle dnešní předpovědi norského serveru www.yr.no se mají teploty na stadionu U Nisy ve čtvrtek dva dny před utkáním (hraje se v sobotu 18. února od 16 hodin) poprvé po dlouhé době přehoupnout přes nulu. V pátek by měl teploměr v Liberci ukazovat dva stupně v kladných hodnotách.

Klubu s přípravou na první „jarní“ kolo pomohou i vězni. „Je tomu tak každoročně a bude tomu i letos,“ dodal Váňa.

Po podzimu v tabulce druhý Liberec sehraje i svůj druhý jarní mač na vlastním hřišti. V sobotu 24. února přivítá před televizními kamerami od 18.20 fotbalisty Příbrami.

Vstoupit do diskuse
5

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud