10. dubna 2012 • 16:15

Fotbalová Plzeň údajně loví českého brankáře Bolka ze Senice

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0

Český fotbalový brankář Petr Bolek ze Senice je podle slovenských médií v hledáčku Plzně. Vedení úřadujících českých mistrů by angažováním sedmadvacetiletého gólmana mohlo vyřešit obsazení postu, kde se v této sezoně už vystřídali Marek Čech, Roman Pavlík a Michal Daněk.



Západočeši se letos nemohli spolehnout na stabilní jedničku, Bolek, který v minulé sezoně Senici pomohl ke druhému místu v lize, by prý mohl být řešením do budoucna.

"Musím přiznat, že o Petra je díky jeho výborným výkonům značný zájem. Sledují ho zástupci více klubů, nejintenzivněji Plzeň. Ale ještě k nám nedorazila žádná konkrétní nabídka," citoval server profutbal.sk prezidenta senického klubu Viktora Blažka.

Plzeňský klub věc odmítl komentovat. Tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár pouze řekl, že vedení sportovního úseku klubu v minulých dnech sledovalo několik zápasů slovenské ligy a "vyhlíželo možné posily".

Bolek má v Senici smlouvu do roku 2013. V české lize zatím ostravský odchovanec neodchytal žádný zápas. Před šesti lety byl v kádru Liberce, který vyhrál nejvyšší soutěž. Bolek hostoval i ve Slovácku a Hlučíně, má za sebou i angažmá v turecké Kasimpase Istanbul.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud