Jakub Konečný
1. prosince 2012 • 05:00

Řepka přiznal, že se smál Spartě. Teď jsme si kvit, psal Křetínskému

Autor: Jakub Konečný, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro fanoušky Sparty je jednou z legend klubu, Tomáš Řepka ale přiznal, že se Letenským vysmál. Když Liberec vyhrál v minulé sezoně důležitý zápas o titul v Českých Budějovicích 4:0, poslal šéfovi Sparty Danielovi Křetínskému sms zprávu, kde napsal: „Teď jsme si kvit.“



Řepka to poprvé otevřeně potvrdil v rozhovoru pro páteční Sport magazín. Zároveň odmítl, že by za stavu 0:0 schválně vyrobil penaltu ve prospěch soupeře, aby Spartě uškodil.

Tomáš Řepka v zápase na SpartěFoto Jaroslav Legner (Sport)

Při dotazu, zda posílal sms zprávu Křetínskému, Řepka nemlžil. „Jasně!“ neskrývá. Stoper v bitvě s Libercem za bezbrankového stavu na první pohled nesmyslně fauloval v pokutovém území. Slovan, který bojoval se Spartou o titul, se dostal v Českých Budějovicích do vedení a pak v pohodě vyhrál 4:0.

„Vypadalo to blbě, ale určitě v tom žádný úmysl nebyl. Liberec nás prostě přejel, porazil by nás tak jako tak. Nicméně hodilo se mi to do krámu,“ neskrývá škodolibou radost Řepka.

Šéf Sparty Daniel Křetínský přitom nad průšvihářem často držel ochrannou ruku a nechal mu vydělat na Letné balík peněz. To si i Řepka uvědomuje, nicméně mu to nebrání v tom, aby si do úspěšného podnikatele dodatečně „nekopl“.

„Ale já mu ty peníze nekradl. Já ho nenutil, aby mi dal takový plat. On mě potřeboval, proto mě platil,“ nebere si servítky Řepka.

„Když někoho chcete, zaplatíte ho. Přece mu za to nebudu vděčný celý život. A že se mě kolikrát veřejně zastal? Samozřejmě, protože musel,“ dodává.

Velký rozhovor s Tomášem Řepkou najdete v pátečním Sport Magazínu. Řepka tam přiznává i to, že když České Budějovice doma prohrály v lize s Libercem, poslal šéfovi Sparty Křetínskému sms zprávu, kde stálo "Teď jsme si kvit."
Velký rozhovor s Tomášem Řepkou najdete v pátečním Sport Magazínu. Řepka tam přiznává i to, že když České Budějovice doma prohrály v lize s Libercem, poslal šéfovi Sparty Křetínskému sms zprávu, kde stálo "Teď jsme si kvit."

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud