8. března 2013 • 23:15

Trenér Slavie Rada: Novináři můžou spekulovat, ale nesmí lhát

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odmítá, že by dostal od vedení bodové ultimátum, nicméně vydřená výhra 1:0 v Brně trenérovi Petrovi Radovi ve Slavii výrazně pomůže. O své místo se v tuto chvíli bát nemusí.  „To víte, že cítím tlak. Když klub jako Slavia sedmkrát po sobě nevyhraje, mají novináři právo spekulovat. Ale nesmějí lhát,“ prohlásil Rada pro isport.cz po utkání, které rozhodl střelou z dálky Martin Juhar.



Bývalý reprezentační kouč popřel, že musí získat určitý počet bodů, aby se ve funkci udržel. O ničem takovém prý nepadlo na úterním sezení ani slovo.

„Je to výmysl,“ uvedl doslova Rada, který přivedl tým k prvnímu venkovnímu vítězství po osmnácti zápasech.

„V Brně se Slavii moc nedaří, bylo to těžké. Jsem rád, že ta série skončila. Věděli jsme, že se Švancarou a Mezlíkem je Zbrojovka velmi silná. Zatímco v Olomouci jsme měli hodně šancí a měli jsme tam vyhrát, tentokrát jich moc nebylo. Ale nyní se k nám přiklonilo štěstí,“ oddechl si trenér, který byl více spokojený s výsledkem než s výkonem.

„Hlavně první poločas se mi nelíbil. Na hráčích už se přece jen projevila nervozita,“ všímal si. Brno však na tom bylo ještě hůř. Zatímco Slavii bouřka v kabině pomohla, domácí nezabrali ani po půli.

„Hráči si to vzali víc k srdci, bojovali a tlačili se dopředu. Chyběla jen lepší finální fáze. Nevyužili jsme brejků a byla to hra vabank až do konce,“ shrnul kouč.

„Věřím, že toto vítězství zvedne týmu sebevědomí,“ dodal Rada.

Exkluzivní rozhovor s trenérem Slavie čtěte v nedělním vydání deníku Sport

Vošahlík se snaží uniknout Brabcovi
Vošahlík se snaží uniknout Brabcovi


Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud