23. května 2013 • 12:20

CHAT: Věřím, že trenér Petrouš zůstane, odpovídal kapitán Slavie Kisel

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Fotbalová Slavia na konci sezony rozkvetla, pod trenérem Petroušem vyhrála poslední tři zápasy se skóre 9:1. Dobré výsledky týmu si užívá i slávistický kapitán Karol Kisel. Co stojí za zlepšením týmu? Opora "sešívaných" odpovídala čtenářům iSport.cz.



Slavia neprožívá úplně povedenou sezonu. Krize vyvrcholila prohrou v Příbrami, po zápase došlo k odvolání trenéra Rady a nástupu Michala Petrouše. Pod staronovým koučem, který je zatím se Slavií domluven na spolupráci jen do konce sezony, se však mužstvu daří. Vyhrálo všechny tři zápasy, mezi nimi i proti vedoucí Plzni.

Jak se na výsledky dívá kapitán Karol Kisel? Co říká na letošní sezonu? Jaké jsou jeho plány do budoucna? Přečtěte si jeho odpovědi z online rozhovoru se čtenáři iSport.cz.

Karol Kisel

Mira1977, 24. května 2013
Ahoj, jak dlouho bude ještě trvat než se dostaneme na úroveň Plzně a Sparty? Přeji hodně zdraví a úspěchů.
Věřím, že se přiblížíme už příští rok. Děkuji všem za zaslané dotazy a podporu, ale už pospíchám na trénink, abychom se na neděli co nejlépe připravili. Držte nám palce!
pedro, 24. května 2013
Ahoj, chodíš se koukat na zápasy mládeže? Jaký hráč tě v dorostu nejvíce zaujal? Má Slavia kde brát hráče do obrany a útoku? Přijde mně, že v juniorce je skvělá záloha, ale zbytek na áčko nemá.
Snažím se koukat, jak jenom mi to program A týmu dovolí. Myslím si, že Slavia má v mládeži velký potenciál a i z pozice manažera mládeže se budu snažit o to, abychom to v budoucnosti co nejvíc využili.
Kezba, 24. května 2013
Dobrý den Karole, chtěl bych Vám nejprve poděkovat za výkony, které ve Slavii odvádíte. Jste srdcař a bojovník a to se mi líbí. A chtěl bych se zeptat. Stojí za prodloužením Vaší smlouvy i fakt, že víte kdo bude trénovat Slavii v příští sezoně? Nebo to na Vaše rozhodnutí nemělo žádný vliv?! Přeji hlavně v příští sezoně spoustu výher, povedených výkonů a pevné zdraví. Uvidíme se v neděli v Edenu.
Děkuji. Rozhodně ta pozitivní atmosféra, která v týmu je, přispěla k tomu, že jsem smlouvu prodloužil. Věřím, že na to navážeme i v nové sezoně.
Marek K., 24. května 2013
Ahoj, nechtěl by ses někdy stát třeba generálním manažerem, nebo majitelem Slavie? Ze všech lidí ve Slavii si tebe vážím nejvíc. Zdar!
Děkuji moc. Samozřejmě by se mi to líbilo :-) Ale i bez toho se budu snažit být Slavii nápomocný, jak budu moct.
Jakub, 24. května 2013
Zeptal bych se mimo fotbal. Máte nějakou oblíbenou knížku nebo autora. A jaký film je váš nejoblbíbenější? Děkuji předem za odpovědi. Ať se Vám daří na trávníku i v životě.
Mám rád knížky Johna Grishama, Michala Viewegha, naposledy jsem četl knížku o José Mourinhovi, kterého velice obdivuji. Z filmů mám rád Forrest Gump, Hanebný pancharti, Riskni to s Polly, filmy s Leonardem Di Capriem.
Jakub, 24. května 2013
Současná Slavia by stěží mohla mít lepšího kapitána, než jste Vy. Hráčů s tak ryzím charakterem je u nás opravdu málo. Doufám, že Váš syn bude jednou také hrát za Slavii. :)Chtěl bych se zeptat, co podle vás Slavii pořád chybí, aby se vrátila na pohárové příčky a do boje o titul?
Děkuji za pozitivní slova. Syn zatím vypadá velice šikovný :-) Zatím nám chybí stabilita výkonů, jaké předvádíme poslední tři zápasy. Když to dokážeme v deseti zápasech za sebou, budeme hrát o pohárové příčky.
Jakub, 24. května 2013
Zpráva, že jste podepsal se Slavií smlouvu na další sezonu určitě potěšila všechny fanoušky sešívaných. Čeho byste ještě rád dosáhl v hráčské kariéře a co je cílem ve Vašem působení u slávistické mládeže? Máte v této oblasti nějakou vizi do budoucna?
Děkuji. Mým cílem je rozhodně využít potenciál, který se v mládežnických týmech Slavie nabízí. A propojit to i s přechodem do A týmu. V hráčské kariéře budu rád, když budeme pokračovat ve výkonech, jaké jsme podávali v posledních třech zápasech, to mě hodně bavilo a pak přijdou i výsledky.
bizon, 24. května 2013
trochu štěstí, semknutější parta, dobrá defenziva, ale hlavně jasnější pokyny směrem dopředu.....doplnil byste ještě nějaký důvod, proč je v posledních třech zápasech Slavia úspěšnější?
Dost důvodů jste vyjmenoval. Hrajeme hodně jako tým, máme radost ze hry a užíváme si to i s fanoušky. Má to hodně pozitivní vliv.
Jakub, 24. května 2013
Jakou šanci podle vás mají hráči Šimeček, Hrubý, Bazal, Mikula nebo Hurka, že se dostanou v příští sezoně do A-týmu Slavie? Má Marek Červenka takový talent, aby jednou hrál v základu áčka?
Šanci mají podle mě velkou, mají skvělé fotbalové předpoklady a je jen na nich, jak budou dál pracovat, aby se stali platnými členy základní sestavy Slavie a případně přestoupili někam do zahraničí.
Jakub, 24. května 2013
Jak se vám spolupracuje s Jaromírem Zmrhalem? Kam až to podle Vás může dotáhnout? Na čem by podle Vašeho názoru měl ještě zapracovat? Za odpověď předem děkuji.
S Jardou máme skvělou spolupráci i skvělý vztah. Myslím, že to může dotáhnout daleko, protože je to skvělý fotbalista s vynikajícím fotbalovým myšlením a navíc charakterní kluk. Musí zapracovat na tom, aby byl ještě víc průbojnější, s čímž se mu snažím hodně pomoct.
Arczi , 24. května 2013
Dobry den Karole, vy jste prodloužil smlouvu na rok, co by se dělo, kdybyste v příští sezóně vyhráli titul, tím padem se kvalifikovali do Ligy mistrů? Nechtěl byste si ji jeste zahrát?:) Slavia ve vás ma skvělého lídra a hledat nového bude těžké. Kdo myslíte, ze by jim mohl byt po vás? S tím titulem doufám nepřeháním :) ať se dari a slouží zdravi.
Děkuji moc, byly by to rozhodně příjemné problémy a rozhodně bych se jim nebránil.
pétak, 24. května 2013
Dobrý den,gratuluji k současným výkonům Slavie a k prodložení smlouvy,jste tzv.tahoun jak má být,zůstane trenér Petrouš a Vošáhlík?
Děkuji, věřím, že oba zůstanou.
slovakia, 24. května 2013
Nazdar Karol.ktore mesto v australii je najkrajsie?planujes ostat zit v prahe alebo sa vratis do kosic?
Pro mě jsou nejkrásnější dvě města - Sydney a Praha. Do Košic se rád vracím, ale teď už více jenom na návštěvu.
Rudolf Novotný, 24. května 2013
Dobrý den pane Kisele, chci se Vás zeptat,zda jako šéftrenér mládeže,u mládežnických celků podporujete ve Slavii střídavé starty,či jste proti a jaký na tento systém máte osobní názor? Také jsem se chtěl zeptat,zda Slavia požaduje u chlapců,kteří do Slavie přicházejí,aby studovali na ZŠ Vladivostocká? Děkuji Rudolf Novotný
Všechno řešíme individuálně podle toho, co je ku prospěchu ve vývoji kluků.
Artel, 24. května 2013
Ahoj Kajo, diky moc, ze jsi jeste prodlouzil karieru o dalsi rok, protoze te kabina a kluci na hristi moc potrebujou. Chtel bych se Te zeptat na par otazek. 1. Myslis, ze vedeni Slavie privede kvalitniho kouce a nebo u A-tymu zustane Petrous-Knoflicek? Koho by si preferoval? 2. Co se presne deje s Rudou Skacelem, ze nehraje a byl dokonce na tribune pri prvnim zapase pod trenerem Petrousem? 3. Pouzivas ty osobne behem dne pozitivni afirmace, ktere si v podvedomi stale opakujes? A co ostatni hraci, pouzivaji to take? Poradne kluky v kabine a na hristi burcuj, aby se kazdej vymacknul na 110%. I jednotlivec dokaze strhnout cely kadr. Kajo, preju Ti vse nejlepsi, hlavne hodne zdravi, stesti a at na konci pristi sezony zvednete pohar pro titul Mistra Ligy !!! :)
Myslím, že kvalitního kouče máme. 2. Ruda Skácel je určitě kvalitní fotbalista a jsem rád, že jsem s ním v jednom týmu. 3. V pozitivní podvědomí hodně věřím a myslím, že je to jedna z cest k úspěchu samozřejmě podložená sebereflexí. Kluky se snažím podpořit jak jen to jde a každému pomoct podle toho, co na něj platí. 5. Děkuji, zní to jako sen.
qwerd, 24. května 2013
Čau Kajko, vím, že budeš hrát ve Slavii ještě další rok, ale nechtěl by ses na závěr kariéry vrátit do Ďolíčku na Bohemku? Občas jsem Tě tam vídával, jak se jdeš jenom kouknout na tu nejkrásnější atmosféru k nám na stadion a říkal sem si, že by bylo fajn, kdybys za nás hrál jako v minulosti. Fanoušci Tě na Bohemce milují. Uvažuješ o návratu? Jinak přeju hodně štěstí i v sešívaném dresu. ;)
Děkuji. Teď jsem ve Slavii a moc si to užívám, ale určitě nikdy nezapomenu na Bohemku, protože Bohemka mi dala první šanci a přes ní jsem se dostal do dalšího velkého fotbalu. Vždycky tam byla skvělá atmosféra. Moc gratuluji k postupu a už se těším na další vršovické derby :-)
Honza Novák, 24. května 2013
Které zkušenosti z Vaší bohaté fotbalové kariéry si nejvíc ceníte? Jinak bych Vám chtěl popřát ještě spoustu úspěchů Pane Kapitáne! Děkujem Vám za to, co děláte pro Slavii.
Já moc děkuji a cením si podpory. Zkušenosti se budu snažit zúročit absolutně všechny, pozitivní i negativní. To bude tajemství mých příštích úspěchů :-)
Hajši, 24. května 2013
Čau Karole, jaký je tvůj nejoblíbenější chorál Tribuny Sever?? Díky za odpověď a ať se daří.
Že jsou s námi po výhře i po prohře :-)
Kenny, 24. května 2013
Ahoj, nechtěl by sis taky někdy zkusit vyvolávat děkovačku po zápase? Jinak hodně štěstí do dalších zápasů.
To přenechám Strašákovi a nebo mladším klukům. Dělají to skvěle a moc si to užívám.
Martin, 24. května 2013
Dobrý den, moc Vám fandím a přeji mnoho úspěchů. Chtel bych se zeptat s jakymi cíli půjde Slavia do další sezony ? Myslíme si na poháry ? Moc bych to všem klukům přál ...
Děkuji. Taky bych si moc přál, ať se vám vaše přání vyplní.
cinklý jaro, 24. května 2013
Ahoj Karol, zajímalo by mě, co si třeba říkáte s klukama v kolečku když oslavujete gola jako například ted při druhym golu Čolka s Budějkama? Ať se daří těším se na hradec 1892:)
Společně se radujeme a povzbuzujeme
lukas, 24. května 2013
jací jsou piodle vás 3 nejlepší slávisté současnosti
Myslím, že teď jsme ukázali, že máme sílu jako tým. Když chceme být dál úspěšní, musíme na to navázat.
Bury004, 24. května 2013
Zdravim, Karol chtěl bych ti hlavně poděkovat, že jsi prodloužil smlouvu. Celou sezonu si mi dělal radost, protože jsi bojoval i když se nedařilo. Naběhal si na zapase toho víc než mladí kluci, kteří by se teda měli nad sebou zamyslet.... Řekni mi jak je možné že najednou na hřišti makate celej tým a ne jenom ty ?? Přijde mi jako by většina kluku chtěla sesadit pana Radu, protože najednou tam běhate a hrajete fotbal na kterej se da koukat a děla mi radost . Přeju pevné zdraví kapitane ;)
Děkuji. Pana Radu rozhodně nikdo nechtěl sesadit, ale výsledky nebyly úplně podle našich představ. Dočkali jsme se trošku později a sami víme, jakým těžkým obdobím jsme si prošli, o to víc si to teď užíváme a doufám, že to udržíme co nejdéle.
Pavel Dvořák, 24. května 2013
Zdravím Karole, na jaké umístění podle tebe má současná sestava Slavie v příští sezoně s několika hráči se zahraničními zkušenostmi jako jsou Gecov, Fenin, Skácel, Bortel a samozřejmě ty..Díky za odpověď a ať se daří :)
Je potřeba udržet pozitivní a ofenzivní přístup k fotbalu, jako jsme ukázali v poslendích zápasech, pak výsledky přijdou. Nesmíme se dopředu zaobírat nějakým umístěním v tabulce.
Honza, 24. května 2013
Bude trenér Petrouš působit jako trenér i v příští sezóně? Jeho vliv na tým je jedině pozitivní :)
Taky bych byl rád.
pedro, 24. května 2013
Ahoj, jak by jsi snášel, kdyby jsi přišel o základní sestavu? Kdo je podle tebe nástupcem na tvůj post? Byl by jsi rád, kdyby tu zůstal Honza Vošahlík? Máš co mluvit vedení do situace okolo eventuelní farmy nebo hostování, aby se využili hráči, kteří už přerostli juniorku, ale nemají zatím na áčko? Díky za odpovědi pokud možno na všechny dotazy.
Snášel bych to v pohodě, ale smlouvu jsem podepisoval s tím, že budu lídrem. A když už nebudu, tak rýd přenechám místo mladším. I to je má role ve Slavii Praha. Když zůstane Honza Vošahlík, budu velice rád.
Danny, 24. května 2013
Zdravim, chci se zeptat jak je možný, že to za trenéra Rady nešlo a pod Petroušem to najednou jde ? Úplný nebe a dudy. Přijde mi to až neskutečný jak se hra změnila. Teď už je to zase radost chodit do Edenu na fotbálek.
Taky máme radost.
Liscit, 24. května 2013
Zdravím. Změnila se nějak atmosféra v kabině po příchodu trenéra Michala Petrouše? A co co si myslíte o tom že ze zápasu na zápas ze vaše výsledky takto změnily? Je to trenér či náhlý obrat? Jinak držím palce a přeji štěstí do dalších zápasů
Už jsem odpovídal.
Michal, 24. května 2013
Kteří fanoušci jsou nejlepší na světě?
Slávisti a Sydney FC
brzdojevic, 24. května 2013
Dobrý den, máte nějaké náznaky, kdo by mohl být trenérem Slavie v příštím ročníku, když jste se rozhodl podepsat a prodloužit si kariéru o rok? Kde je podle Vás potřeba v létě posílit?
Samozřejmě pozitivní atmosfétra, která teď vládne, velice přispěla k mému rozhodnutí prodloužit smlouvu. Takže po dlouhém přemlouvání mým manažerem Jirkou Millerem a panem Řebíčkem jsem souhlasil a teď jsem šťastný. Věřím v úspěšnou další sezonu.
Tomáš Franěk, 24. května 2013
Dobrý den, předně chci vyzdvihnout Vaše nesmírné morální i profesionální kvality, nebýt Vašeho přístupu, bůhví, kde by Slavia byla. Kádr Slavie je dozajista kvalitní, hlavně v záloze, přesto - nemyslíte si, že aby Slavia atakovala ty nejvyšší příčky, bylo by třeba přivést útočníka, který dá tak 10 gólů a víc za sezonu (Škutka, Škoda ani Fenin to bohužel nejsou), a obránce alá Latka? Díky za odpověď a ať se daří!
Děkuji za krásná slova. Posílení týmu já z pozice hráče neřeším.
denis, 24. května 2013
jak jse vám hraje s novím trenerem
Výborně, spolupráce funguje skvěle a v podstatě i s jarní částí, kde před dvěma lety byly největší problémy, tak jsem já ve spolupráci s Michalem Petroušem prohrál jediný zápas. Doufám, že nám to co nejdéle vydrží.
Roman-fanoušek Slavie, 24. května 2013
Ahoj, je tady několik otázek: 1)Porazíte Hradec? 2)Pivo nebo víno? 3)Oblíbený fotbalový tým kromě Slavie? 4)Messi nebo Ronaldo? 5)Komu fandíš ve formuli 1? Věřím,že se další rok Slavia dostane do pohárů. Hlavně odepiš.
1. Hradec porazíme. 2. Pivař nejsem, když už, tak víno. 3. Arsenal. 4. Oba jsou fantastičtí. 5. Odpovídal jsem.
Johny, 24. května 2013
Zdravim...tahle sezona uz je ztracena, ale verim, ze tu pristi se to konecne zase rozjede v podobnem duchu, jak to slape v poslednich dnech. Myslite, ze bude treba posilit pro utok na pohary nebo nechat kadr tak jak je a eventuelne jen nahradit nekoho v pripade odchodu?
Rozhodně chceme navázat na výkony a atmosféru v týmu, jaká je teď.
Antonio, 24. května 2013
Ake to je mat tam tolko rodakov z Kosic?
Já to moc nerozlišuji, kdo je odkud, ale spíš, jaký je člověk a fotbalista.
Pavel, 24. května 2013
Dobrý den, jakému týmu fandíte ve formuli 1? Odpovězte prosím na tuto otázku. Děkuji
Ve formuli 1 úplně nejsem odborníkem, abych pravdu řekl.
bazi, 24. května 2013
Ahoj Karle, konecne zase Slavia :-). Je zase krasa se na Vas koukat. Budes mit nejake slovo na pripadneho noveho trenera? A zamlouval by se Ti Michal Petrous nebo Lubos Kozel?
Děkuji, máme také radost, že se teď daří. S oběma si spolupráci umím představit a myslím si, že to je správný směr, kterým by Slavia měla jít.
Martin Tvrdý, 24. května 2013
Přemýšlel jsi zůstat ve Slávii déle než jen další sezónu?
Můj názor je, že v mém věku by měli hráči podepisovat mslouvy jen na jeden rok, což ostatně dokazuje hráčská politika Manchesteru United. Ve Slavii jsem domluvený i na spolupráci po kariéře. Uvidíme, v jaké roli mě využijí.
Zbyněk, 24. května 2013
Zdravím fotbalového krále =D Co udělal pan Rada špatně ?? Myslím si, že kondičně jste dokonale připraveni, ale říká se, že Rada nevěří v psychologii. Je to pravda ?? !! Není možné prohrát 2:0 v Příbrami a za 2 týdny porazit Plzeň v 10 lidech. Co změnil trenér Petrouš ??
Jak vidíte, možné to je. Psychika a pozitivní atmosféra dělají zázraky a teď držíme všichni spolu za jeden provaz i s fanoušky. To hlavně i mladí hráči na hřišti velice vnímají. Kondičně jsme od pana Rady absolutně skvěle připravení.
Jimmy, 24. května 2013
Ahoj. Podle mě jsi nejlepší kapitán Slavie za posledních 10 let. Pověděl bys prosím něco na Tomáše Řepku? Nějaký jeho úlet z kabiny, který se na veřejnost nedostal. Dík. :D
Děkuji mockrát. Tomáše já hodnotit nebudu, to se teď moc nehodí v problémech, které momentálně má.
Tomski, 24. května 2013
Dobrý den Karolko :-) příjde mi, že jste jeden z mála hráčů, kteří s věkem rostou. Dřív ve Spartě jste byl, podle mě, nevyužit dostatečně (spíš voják v poli než generál). Co si myslíte o tom vy ? Za koho si budete chtít zahrát v budoucnu v silvestrovském derby? Já doufám, že v sešívaném. Doufám, že příští rok a nejspíš celou kariéru zakončíte s pohárem v ruce ( ať už titul nebo pohár Č. Pošty) Přeji pevné zdraví a ještě nějaký ať týmový nebo indivudální úspěch.
Děkuji a plně souhlasím. Rozhodně by se mi líbilo zakončení přesně, jak píšete. Zatím jsem ještě aktivní fotbalista a na silvestrovské derby ještě nemyslím.
Josef Jirkovský, 24. května 2013
Nemyslíte si,že největší zásluhu na vzestupu Slávie má Ivo Knoflíček?Děkuji
Každý má v týmu svojí roli. Důležité je, aby fungovala celková chemie v týmu a všechno do sebe správně zapadlo. Na tom má samozřejmě velkou zásluhu i Ivo Knoflíček.
Bára-SKS, 24. května 2013
Ahoj:) Chtěla bych se zeptat, jaký názor máš na pyrotechniku?:)
Rozhodně petarda, která mi přistála u ucha v derby se Spartou, mi vadila :-)
Tomáš Poupal, 24. května 2013
Zdravím, gratuluji k tomu co se teď se Slavií děje. Byl jsem na všech domácích utkání je to rozdíl jak hrajete ( čím to ). Jak už za pana Straku, Rady a teď. Co se stalo že jste otočili o 280% šlapete a hrajete jako tým - proč to tak nešlo dřív - kádr si myslím že máme i o titul?? Zápas s Příbramí jsem byl taky - jediný kdo byl aktivní jsi byl ty - běhal jsi, snažil všechno ( jako každý zápas ) je super mít takového kapitána. Co tam se dělo že to vůbec nešlo?? Jsem i rád že tě uvidíme i další sezónu u nás v červeno-bílem dresu!! Přeji tobě tvé rodině všechno nejlepší!! Také i nám slávistům!! Je krásné dívat se jak prožíváš a žiješ fotbal a povzbuzuješ i nás Tribunu SEVER!! Ještě jednou velké dík!
Mockrát děkuji za povzbudivá slova. I to je jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl ještě o jeden rok prodloužit smlouvu. Vnímám pozitivní atmosféru a rozhodně na ní musíme založit náš progres v dalším ročníku. To je zároveň i ta největší změna předchozím rokům.
Petr Hofta, 24. května 2013
Ahoj Karolko, gratuluji k prodloužení smlouvy o rok, jelikož ma to pořád máš. Chci se zeptat zda už v příští sezóně zaútočíme na evropské poháry, ať už z ligy nebo z poháru?
Děkuji za povzbuzení. Určitě bych byl rád, ale rozhodně to nebudu vyhlašovat teď, po třech vítězstvích. Každopádně věřím v to, že když budeme předvádět takové výkony jako v posledních zápasech, tak se to časem projeví v tabulce.
Aleš , 24. května 2013
Jak si má fanoušek Slavie vysvětlit rozdíl ve hře a nasazení, s jakým hrajete nyní a s jakým jste hráli pod panem Radou? Mně to přijde poměrně nepochopitelné, co tak zásadního se změnilo?
Byli jsme trošku v křeči a čekali jsme na zlepšení výsledků. Konečně to přišlo a teď si to moc užíváme i s fanoušky. Teď bude důležité to co nejdéle udržet, nejlépe až do nové sezony. Rozdíl je určitě v momentální atmosféře uvnitř a kolem týmu.
Pavel Skácel, 24. května 2013
Především bych chtěl napsat, že si Vás jako člověka a hráče velice vážím. Jak vidíte závěr sezony a perspektivu kádru v sezoně další v návaznosti na uplatnění talentů z juniorky (dorostu), kterými se v minulosti dost plýtvalo.
Dobrý den. Vítám vás u online rozhovoru. Děkuji mockrát. Perspektivu vidím velice pozitivně, i proto jsem se rozhodl pokračovat v kariéře a doufám, že navážeme na poslední výsledky a hlavně výkony, které se nám povedly. Doufám, že budeme hrát ofenzivně a jsem tady od toho, abych pomohl mladým klukům k začlenění do A týmu, protože ten přechod není jednoduchý.

Karol Kisel, klíčová postava Slavie a střelec jedné z branek do sítě Liberce
Karol Kisel, klíčová postava Slavie a střelec jedné z branek do sítě Liberce

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud