29. září 2013 • 14:40

Rozhodčího po derby zkritizoval i Štajner: Žádný faul, Vacek zakopl!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávistický kouč Miroslav Koubek smutnil a jen kroutil hlavou nad dalším "polemickým" gólem, který připravil jeho tým o body. To mladoboleslavský fotbalista Jiří Štajner se s ničím nepáral a zkritizoval sudího Libora Kovaříka za to, že chybně odpískal souboj Marcela Gecova s Kamilem Vackem. Po následném přímém kopu Lukáše Váchy vstřelila Sparta gól a z Edenu si odvezla tři body (2:0).



MATCH OVERVIEW LEGACY
28. 9. • 20:15
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha
0:2
ONLINE
28. září
20:15
AC Sparta Praha
AC Sparta Praha
Góly

Domácí:

Hosté: 61. Vácha, 90+5. Bortel (vl.)

Sestavy

Domácí: Rakovan – Dostál (86. Koreš), Bortel, Dobrotka, Neves – Štěpán, Kisel (C), Gecov, Zmrhal (72. Lička), Juhar – Škutka (62. Škoda).

Hosté: Vaclík – Kadeřábek, Brabec, Holek, Nhamoinesu – Dočkal, Vácha, Hušbauer, Vacek (69. Matějovský), Krejčí (86. Konaté) – Lafata (C) (77. Bednář).

Náhradníci

Domácí: Černý, Nitrianský, Čonka, Prošek, Koreš, Lička, Škoda

Hosté: Čech, Švejdík, Pauschek, Přikryl, Matějovský, Konaté, Bednář

Karty

Domácí: Dostál, Kisel, Kisel (č), Gecov

Hosté: Vácha

Rozhodčí

Kovařík – Pelián, Moláček

Stadion

Synot Tip Arena, Praha - Vršovice

Návštěva

15884 diváků

"Pokud jsem dobře viděl, tak Gecov odehrál míč a Vacek o něj zakopl..." glosoval spornou situaci Jiří Štajner na twitteru. S rozhodnutím sudího očividně nesouhlasil podobně jako slávisté. "Já jsem jen vypíchl míč, o faul nešlo," přidal se Marcel Gecov.

Kouč Miroslav Koubek jen nevěřícně zakroutil hlavou. "Dostáváme polemické góly. Nejdřív v Jablonci, teď se Spartou. Jsem z toho smutný," hlesl. V době, kdy odpovídal na dotazy novinářů, ještě situaci ze záznamu neviděl. "Ale mám informace, že to faul nebyl. A to je problém, který mě mrzí, když derby rozhodne nefaul."

Kontroverzní situace. Marcel Gecov odkopl míč před Kamilem Vackem, rozhodčí přesto odpískal faul. Kontroverzní situace. Marcel Gecov odkopl míč před Kamilem Vackem, rozhodčí přesto odpískal faul.Foto Repro ČT Sport

Koubek vypadal sklesle i z toho důvodu, že jeho tým dlouho držel bezbrankovou remízu. "Tým pracoval a zasloužil si bod," je přesvědčený. "Postupem času jsme se dostávali do hry a byly tam pasáže, kdy jsme si vytvořili určitý tlak. Sparta ukázala, že je herně vyspělejší, ale v prvním poločase jsme ji nepustili do žádné šance. A pak dala ze sporné situace gól," lituje Koubek.

Derby "S" rozhodli ve prospěch Sparty bývalí hráči Slavie
Video se připravuje ...

Zničený Karol Kisel kráčí po vyloučení v derby se Spartou do kabin stadionu v Edenu
Zničený Karol Kisel kráčí po vyloučení v derby se Spartou do kabin stadionu v Edenu

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud