28. dubna 2014 • 22:11

Příbram vyrovnala po faulu. Všichni to viděli, zuřil gólman Hrubý

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas Příbrami se Znojmem se zlomil v nastavení. Všichni domácí hráči včetně brankáře Aleše Hrušky se natlačili do vápna, kam letěl centr z rohového kopu od Martina Zemana a míč skončil v síti. Hruška však ke gólu pomohl i tím, že fauloval svého znojemského protějška Vlastimila Hrubého, který následně vehementně protestoval stejně jako lavička hostů. Marně, vyrovnání na konečný výsledek 1:1 platilo.



"Když něco řeknu, dostanu pokutu. Budu mít zastavenou činnost. Bylo to v televizi, všichni to viděli. To musí posoudit někdo jiný, dál to komentovat nebudu," reagoval Hrubý, který od sudího dostal žlutou kartu stejně jako jeho dva spoluhráči na lavičce. Trenér Leoš Kalvoda byl navíc vykázán na tribunu.

Pro znojemské hráče byl vyrovnávací gól těžkým direktem, protože byli blízko, aby utnuli sérii sedmi zápasů bez výhry a dostali se z pásma sestupu. "Celý zápas jsme vedli a když dostanete takový gól v nastavení, tak je to zklamání. Případná výhra nás mohla strašně moc pozvednout," litoval Hrubý.

Mrzelo ho, že Znojmo po dobrém výkonu z první půle od 60. minuty zalezlo do obrany. "Přitom jsme věděli, že Příbram má dobré standardky a centry. Bohužel jsme jednu neuhlídali," řekl.

Krbeček dal gól, aniž by se dotknul míče

Podle hlasatele i rozhodčího se míč za Hrubého záda dostal od Krbečka, ten už si tím ale tak jistý nebyl. "My tam skákali tři do souboje. Myslím, že to byl nakonec vlastní gól. Nejsem si vědom toho, že bych se dotknul míče. Jestli ano, tak minimálně. Opravdu nevím, od koho se to odrazilo," popisoval Krbeček v rozhovoru s novináři.

Okomentoval i Hruškův velký podíl na své brance. "Vždy, když přijde brankář do vápna, tak tam vyvolá zmatek. Znám to, když bráním a přijde soupeřův brankář. Je to strašně nepříjemné. Upoutá pozornost, může se to od něj odrazit, takže Aldova (Hruškova) přítomnost pomohla," dodal Krbeček.

MATCH OVERVIEW LEGACY
28. 4. • 18:00
1. FK Příbram
1. FK Příbram
1:1
ONLINE
28. dubna
18:00
1.SC Znojmo
1.SC Znojmo
Góly

Domácí: 90+5. Krbeček

Hosté: 28. Reljić

Sestavy

Domácí: Hruška (C) – Krbeček, Hájovský, Zápotočný, Mišůn – Pilík, Aziz (42. Zeman), Danoski, Volešák (70. Mareš), Pleško (76. Stratil) – Řezníček.

Hosté: Hrubý – Helísek (65. Gál-Andrezly), Hnaníček (C), Buchta, Mudra – Zeba, Lacko, Hříbek, Crnkić (90. Cihlář) – Reljić, Vašíček (90+3. Diarrassouba).

Náhradníci

Domácí: Rondzik, Divíšek, Tarczal, Zeman, Mareš, Stratil, Kraut

Hosté: Drobisz, Jonov, Cihlář, Gál-Andrezly, Haurdič, Diarrassouba

Karty

Domácí: Zápotočný

Hosté: Lacko

Rozhodčí

Jech – Blažej, Mokrusch – Bílek

Stadion

Příbramský brankář Aleš Hruška (druhý zprava) během posledního útoku svého klubu. Vpravo je gólman Znojma Vlastimil Hrubý
Příbramský brankář Aleš Hruška (druhý zprava) během posledního útoku svého klubu. Vpravo je gólman Znojma Vlastimil Hrubý

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud