22. června 2014 • 13:08

Nosí Messimu smůlu? Uražený Maradona ukázal prostředníček

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Argentiny si zhluboka vydechli. Proti Iránu odehráli mizerný zápas, jen díky Messiho nádherné trefě urvali těsnou výhru 1:0 a postoupili do osmifinále. Rozhodující gól padl až ve chvíli, kdy stadion opustil Diego Maradona. Prezident Argentinské fotbalové asociace Julio Grondona si v šatně tenhle fakt nesmírně užíval. 53 letá legenda poté v přímém přenosu odpověděla zdviženým prostředníčkem.



MATCH OVERVIEW LEGACY
21. 6. • 18:00
Argentina
Argentina
1:0
ONLINE
21. června
18:00
Írán
Írán
Góly

Domácí: 90+1. Messi

Hosté:

Sestavy

Domácí: Romero – Zabaleta, F. Fernández, Garay, Rojo – Gago, Mascherano, di María (90+3. Biglia) – Messi (C), Higuaín (78. Palacio), Agüero (77. Lavezzi).

Hosté: A. Haghighi – Hosseini, Sadeghi, Montazeri, Pooladi – Dejagah (85. Jahanbakhsh), Timotian, Shojaei (76. Heydari), Nekounam (C), Hajsafi (87. R. Haghighi) – Ghoochanneijhad.

Náhradníci

Domácí: Orión, Andújar, Campagnaro, Demichelis, Basanta, Fernández, Álvarez, Biglia, Pérez, Rodríguez, Palacio, Lavezzi

Hosté: Ahmadi, Davari, Heydari, Mahini, Alnameh, Beitashour, Haghighi, Hadadifar, Rahmani, Beikzadeh, Jahanbakhsh, Ansarifard

Karty

Hosté: Nekounam, Shojaei

Rozhodčí

Mažič – Djurdjevič (oba SRB), Hautata (TAH)

Stadion

Estadio Mineirao

"Maradona je pryč, vyhráli jsme." Takhle se podle argentinských reportérů radoval v šatně Julio Grondona poté, co favorizovaný tým přemohl Irán a s předstihem si zajistil postup do osmifinále světového šampionátu.

Lionel Messi vítěznou trefu zařídil až v momentě, kdy největší argentinská legenda opustila stadion. Maradona se už zřejmě nemohl dívat na zmar reprezentantů jeho země a raději odešel ještě před koncem zápasu.

To ale nevěděl, že udělal velkou chybu. Schylovalo se k bezbrankové, překvapivé remíze, když napřáhl Lionel Messi a jako správný kapitán a hvězda týmu rozhodl o třech bodech.

VIDEO: Vítězný gól argentinského útočníka Lionela Messiho

Možná mu pomohl i fakt, že Maradona už parádní gól neviděl, což posměšně hned v šatně komentoval šéf argentinské fotbalové asiciace. Grondona se s Maradonou nerozešel v dobrém po posledním šampionátu v JAR, kde jeden z nejlepších fotbalistů historie mužstvo trénoval a skončil u něj po čtvrtfinálovém debaklu s Německem.

Největší hrdina šampionátu z roku 1986 odpověděl po svém. Když v televizi hodnotil gól Messiho a měl zareagovat na svůj brzký odchod ze stadionu, ukázal v přímém přenosu prostředníček.

Argentině ve skupině zbývá odehrát ještě poslední zápas s Nigérií, který je na programu ve středu 25. června. 

VIDEO: Maradonova reakce na Messiho gól (od 50. vteřiny)

Speciální příloha iSport.cz k MS ve fotbale 2014 v Brazílii zde »

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud