22. června 2014 • 15:03

Španělské ostudy vytočily trenéra. Fábregase vyhodil z tréninku!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Na šampionátu v Brazílii mají před sebou ještě poslední zápas (v pondělí od 18:00 proti Austrálii), všichni ale už v hlavě přemýšlí spíš o dovolené. Španělští fotbalisté pekelně vytočili svého trenéra. Vincent del Bosque dokonce vyřadil z tréninku Ceska Fábregase, se kterým do závěrečného duelu s Austrálií původně počítal do základní sestavy.



Fotka se zívajícím útočníkem Costou je výmluvná. Španělé po dvou porážkách ve skupině už nemají o co hrát, jako potupení obhájci triumfu se na šampionátu v Brazílii stali nejrychleji vyřazeným týmem.

Přístup španělských hráčů k tréninku před posledním zápasem s Austrálii (pondělí, 18:00) zjevně odpovídá bezvýchodné situaci pokořených mistrů světa i Evropy. Vincent del Bosque bývá uhlazeným trenérem udržující si nadhled, jenže tobhle bylo i na něj moc.

Španělského trenéra nejvíc vytočil Cesc Fábregas. 27letý záložník měl na sobě růžové tílko určené pro hráče základní sestavy. Nová posila Chelsea ale herní nácviky během přípravy zle flákala.

Del Bosque neváhal, Fábregase nechal svléknout z rozlišováku a donutil ho opustit trénink. Zamračený hráč jen sedl sedl na kolo a opustil areál.

"Já Fábregase z rozlišováku nesvlékl. Nešlo o velký incident. Jeden tým byl při tréninkovém zápase početně oslabený, tak jsem požádal Xabi Alonsa, aby se k němu přidal," vysvětlil Del Bosque. "Ale něco vám o mých hráčích povím - myslí jen sami na sebe," neodpustil si vyčítavé rýpnutí.

Pohoda na tréninku vypadá rozhodně jinak. Bylo by zajímavé sledovat, co by s Fábreghasem provedl José Mourinho, pokud by stejný nezájem předvedl na Stamford Bridge.

Speciální příloha iSport.cz k MS ve fotbale 2014 v Brazílii zde »

 

Výmluvný pohled na padlé šampiony. Španělští fotbalisté během tréninku na MS v Brazílii
Výmluvný pohled na padlé šampiony. Španělští fotbalisté během tréninku na MS v Brazílii

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud